İ3 10100F Rtx 3060 idare eder mi

H. Samet

80+
Reaksiyon skoru
7
Agalar şuan İ3 10100F Rx6500 Xt var Rtx 3060 alıcam mevcut ekran kartını satınca da İ5 11400F almayı düşünüyorum işlemciyi alana kadar ki süreçte pişman olacağım büyük bir dar boğaz ile karşı karşıya kalırmıyım ?

Agalar şuan İ3 10100F Rx6500 Xt var Rtx 3060 alıcam mevcut ekran kartını satınca da İ5 11400F almayı düşünüyorum işlemciyi alana kadar ki süreçte pişman olacağım büyük bir dar boğaz ile karşı karşıya kalırmıyım ?
aktif kullanıyorum bazı oyunlarda az sıkıntı çekiyorum ama genel olarak memnunum idare eder seni de

o kadar büyük olsa da keyif kaçıracağını sanmam 11400f alınca da darboğaz düşer baya zaten, bir süreliğine götürür hocam

Çok darboğaz yapar ama sorun olmaz herhalde sizin için.

Offf şöyle en düşük ayarlarda çatır çutur drop atar baaam güüm djdjsksjdhdkdk . Oyunlari yüksek ayarlarda oyna yük işlemciye değil ekran kartina binsin yoksa darboğazın türküsünü yapar bu sistem

aktif kullanıyorum bazı oyunlarda az sıkıntı çekiyorum ama genel olarak memnunum idare eder seni de
Hangi oyunlarda sıkıntı çekiyosun mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Offf şöyle en düşük ayarlarda çatır çutur drop atar baaam güüm djdjsksjdhdkdk . Oyunlari yüksek ayarlarda oyna yük işlemciye değil ekran kartina binsin yoksa darboğazın türküsünü yapar bu sistem
Rust cs go testlerine falan baktım youtubedan fena değildi fps değerleri

Dar boğaz yapmaz diyenlere aldanma kanka yapar

Hangi oyunlarda sıkıntı çekiyosun mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rust cs go testlerine falan baktım youtubedan fena değildi fps değerleri
kingdom deliverance oyununda baya sıkıntı çekmiştim ama cyberpunk , ac valhalla vs diğer oyunlarda yüzde 5-10 arası darboğaz oluyor benim için sorun değil değiştirmeyi düşünmüyorum sen bilirsin tabi

Geri