Değer bence. Fazla darboğaz olacağını sanmam ama illa ki bir miktar yapacak.darboğaz olur belki bakmadım değerlere ama nasıl olur böyle pahalı mı sizce?
Bende r5 3600 + rx6600xt var ilk baslarda cok darboğaz yapmıyordu ama simdi ets 2 de full ayarlarda 60 fps zar zor alıyorum bu yüzden islemciyi degistirmeyi düşünüyorum benim gibi pisman olabilirsin islemciyi değiştirmeni tavsiye ederim ama paran yoksa alabilirsin cunku bugun pahali diye almadigimiz sey yarin dahada pahalaniyor islemciyi sonra yukseltirsindarboğaz olur belki bakmadım değerlere ama nasıl olur böyle pahalı mı sizce?
Bildiğim kadarıyla işlemci performans düşümü diye bir şey o kadar kısa sürelerde söz konusu değil.Bende r5 3600 + rx6600xt var ilk baslarda cok darboğaz yapmıyordu ama simdi ets 2 de full ayarlarda 60 fps zar zor alıyorum bu yüzden islemciyi degistirmeyi düşünüyorum benim gibi pisman olabilirsin islemciyi değiştirmeni tavsiye ederim ama paran yoksa alabilirsin cunku bugun pahali diye almadigimiz sey yarin dahada pahalaniyor islemciyi sonra yukseltirsin
Bende r5 3600 + rx6600xt var ilk baslarda cok darboğaz yapmıyordu ama simdi ets 2 de full ayarlarda 60 fps zar zor alıyorum bu yüzden islemciyi degistirmeyi düşünüyorum benim gibi pisman olabilirsin islemciyi değiştirmeni tavsiye ederim ama paran yoksa alabilirsin cunku bugun pahali diye almadigimiz sey yarin dahada pahalaniyor islemciyi sonra yukseltirsin
Bos depolama alani az var ondan dolayida olabilir belki bilmiyorum ama biseyler var bende cozemedimhocam darboğaz değil sanırım sizin çünkü bir şişme vs söz konusu olmaz. yani taktığında ne veriyorsa 10 yıl sonrada onu verir. bence bir format atın belki miner vs girmiştir pcye. teşekkür ederim öneri için.
yok ben kuruyorum anca bu fiyata denk getirebildim 6600lü kasayı. lol vs oynuyorum zaten çok koymaz sanırımBahsettiğiniz sistem hazır sistem mi? Baya ağır bir darboğaz sözkonusu
İ5 10400f zorla. İ3 10gen. Rx6600 çok sağlam bir darboğaz. Ya ekran kartını düşür ya işlemcini artır. Ama aradaki uçurumu daraltyok ben kuruyorum anca bu fiyata denk getirebildim 6600lü kasayı. lol vs oynuyorum zaten çok koymaz sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül