rapstarjustercik
80+ Bronze
Zaten 10 tane stok var o da 2 dakika da bitiyor
tükendi diyor.Tekrardan stoklara girdi arkadaşlar, F/P sistem yapanlar için bulunmaz nimet. Az önce almış bulunmaktayım.
INTEL Core i3-10100F Boxed Processor 6M İşlemci Fiyat & Özellik | MediaMarkt
INTEL Core i3-10100F Boxed Processor 6M İşlemci fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
mediamarkt club a üye olursan 500 tl üzeri 50 tl indirim kuponu veriyodu 739 ye alıanabilirdi ama 789 tl de çok iyi fiyatTekrardan stoklara girdi arkadaşlar, F/P sistem yapanlar için bulunmaz nimet. Az önce almış bulunmaktayım.
INTEL Core i3-10100F Boxed Processor 6M İşlemci fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
Hocam valla onunla hiç uğraşamazdım. Gelir gelmez üye oldum ve babamdan kart bilgilerini istedim. Onunla da uğraşsaydım muhtemelen kaçırırdım çok çabuk bitti stok.mediamarkt club a üye olursan 500 TL üzeri 50 TL indirim kuponu veriyodu 739 ye alıanabilirdi ama 789 TL de çok iyi fiyat
çok iyi 12 dk da stok bittiTekrardan stoklara girdi arkadaşlar, F/P sistem yapanlar için bulunmaz nimet. Az önce almış bulunmaktayım.