İşlemci ile ekran kartı karşılaştırılmaz. Hangi sistemleri karşılaştırmak istediğinizi ve özelliklerini atınız lütfen.
İŞLEMCİ MODELİ | 10100F |
---|---|
ANAKART | H410 |
EKRAN KARTI | AMD Radeon |
EKRAN KARTI SERİ | Radeon RX |
EKRAN KARTI MODEL | RX 560 |
BELLEK | 8GB 3000MHz CL15 |
Sistemin kalanı nedir?bu sistem nasıldır ?
bencmark arattım ancak rx 560 4gb olan bencmark bulamadım
SSD, psu, kasa?bu depıolamada 500gb hdd alıcam
Sistem güzeldir fakat 8x2 GB Ram yaparsanız çok daha iyi olur. Ayrıca fiyatı nedir sistemin sıfır mı alıyorsunuz ? Psu nedir ? Diğer tüm özelliklerini yazarsanız daha iyi olur kasa dahil.
İŞLEMCİ MODELİ 10100F ANAKART H410 EKRAN KARTI AMD Radeon EKRAN KARTI SERİ Radeon RX EKRAN KARTI MODEL RX 560 BELLEK 8GB 3000MHz CL15
Ne kadara alıyorsunuz ve hangi oyunlari oynayacaksınız?
İŞLEMCİ MODELİ 10100F ANAKART H410 EKRAN KARTI AMD Radeon EKRAN KARTI SERİ Radeon RX EKRAN KARTI MODEL RX 560 BELLEK 8GB 3000MHz CL15
SSD, psu, kasa?
4800 500hdd ile game garajdan bir pcNe kadara alıyorsunuz ve hangi oyunlari oynayacaksınız?
kasa sıfır game garajdan bir pcSistem güzeldir fakat 8x2 GB Ram yaparsanız çok daha iyi olur. Ayrıca fiyatı nedir sistemin sıfır mı alıyorsunuz ? Psu nedir ? Diğer tüm özelliklerini yazarsanız daha iyi olur kasa dahil.
Dostum eğer sadece cs ve valorant oynayacaksa daha ucuza apu sistem alması daha makul olur,çünkü pahalı.Ayni ikili ile bende sistem kurdum 1 1.5 ay önce ,3400 TL tuttu.4800 500hdd ile game garajdan bir pc
kuzenime alıcaz , genelde fps oyunları oynar cs gibi valo gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa sıfır game garajdan bir pc
Hocam 4.8 verilmez bu sisteme. GameGaraj da 5.2k fiyatı olan sistem var anakartı 100 lira ile B450M yaparsa çoj daha faydalı olabilir.4800 500hdd ile game garajdan bir pc
kuzenime alıcaz , genelde fps oyunları oynar cs gibi valo gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa sıfır game garajdan bir pc
uzun umurlu olsun diye birazda bi 4 yıl götürsündeDostum eğer sadece cs ve valorant oynayacaksa daha ucuza apu sistem alması daha makul olur,çünkü pahalı.Ayni ikili ile bende sistem kurdum 1 1.5 ay önce ,3400 TL tuttu.
Yani pahalı ben söyleyeyim,isterseniz sadece ekran kartını güçlü 2.el alıp diğer parçalar sıfır olursa daha iyi olur,hem 3 4 sene de götürür.RX 560 üzmez ama 4 sene de istediği ayarda götürmez.Apu alırsa en azından 1 sene falan kullanıp ekran kartları gelince 1650 super falan alır uzun süre götürür.uzun umurlu olsun diye birazda bi 4 yıl götürsünde