Niye?amd kolay kolay bırakmaz
Niye?amd kolay kolay bırakmaz
Araştıracağı zaman mecbur forumlara girer. Araştırmaz ise markalı pc, laptop veya 1050Ti alır.Yani butun sistem alanların forumu yok dostum.
Forumla ilgisi olmayan fakat google da araştırdıgı zaman yanlış bilgiye sahip olmalarını istemem.
Güle güle kullan.Sen yanarsın o yanmaz kiminle konuştuğunun farkına var benim gibi test gerçekleştiren TR'de ikinci bir donanımcı yok ben testlere göre konuşurum dedikoduya göre değil. Al sana aşığıda bu anakartın aynı donanıma sahip versiyonu ile Ryzen 5 1600 AF'yi 4.3GHz hız aşırttığım skor.
Donanım Arşivi on Instagram: "Asus B450 DRAGON ve Wraith Prism hava soğutma ile yeni Ryzen 5 1600 12NM'yi 4.3 GHz yaparak 3. nesilin krallarından Ryzen 5 3600 ile aradaki fark %30 iken %10'a düşürmüş olduk. Sistem stabil 😎 . #amd #asus #donanimarsivi
5,727 likes, 260 comments - donanimarsivi on January 13, 2020: "Asus B450 DRAGON ve Wraith Prism hava soğutma ile yeni Ryzen 5 1600 12NM'yi 4.3 GHz yaparak 3. nesilin krallarından Ryzen 5 3600 ile aradaki fark %30 iken %10'a düşürmüş olduk. Sistem stabil 😎 . #amd #asus #donanimarsivi #new #work...www.instagram.com
1650 süper var amd ryzen 3 3100 mi almalıyım yoksa intel i3 10100f miAmazo US' un takip edilmesi lazım. 3866 CL16 bellekleri 700 liraya gördüydüm ben.
Dedigim gibi yanlış bilgilensinler istemem.Araştıracağı zaman mecbur forumlara girer. Araştırmaz ise markalı PC, laptop veya 1050Ti alır.
lütfen cahil cahil konuşma lütfen biz burda argüman sunuyoruz sen FiYaTına göre gEÇiyor diyorsun biz ne diyoruz sen ne diyorsun intel oc yapamıyorsun!! mhz sınırlı! bundan dolayı şuanlık kullanılsada 2 yıla teklemeye başlar rahat edemezsin sen intelde 2 yılın sonunda hala 2666 mhz ile takılırken 3100 alan adam 4400 mhz kullanıyor olucak üstüne oc yapmış olucak o yüzden lütfen bilmediğin konularda yorum yapma FANBOY OLMAKabul edin artık İ3 10100F fiyatına göre R3 3100 den daha iyi ve daha kolay bulunuyor ram mhz desteği varmış oc ile geçiyormuş 20 derece daha fazla olunca tabi geçer be neyse linç yicem şimdi AMD FANBOYLARI TARAFINDAN!
Ben sizin gibi kitleden nefret ettim! bu nasıl cümle? "linç yicem şimdi AMD FANBOYLARI TARAFINDAN!"Kabul edin artık İ3 10100F fiyatına göre R3 3100 den daha iyi ve daha kolay bulunuyor ram mhz desteği varmış oc ile geçiyormuş 20 derece daha fazla olunca tabi geçer be neyse linç yicem şimdi AMD FANBOYLARI TARAFINDAN!
Oc yapmayacaksan 10100f.1650 süper var amd ryzen 3 3100 mi almalıyım yoksa intel i3 10100f mi
evet saf güçte daha güçlü fakat ileriye dönük olmaz kullanıcı bunu alırsa geleceğe iyi bir yatırım olmiyacağının bilincinde olmalıDedigim gibi yanlış bilgilensinler istemem.
10100F in saf guçte 3100 den guçlu olması gerçegini degiştirmiyor hiç bir şey.
AM4'e başka işlemci çıkmayacak diyorum.evet saf güçte daha güçlü fakat ileriye dönük olmaz kullanıcı bunu alırsa geleceğe iyi bir yatırım olmiyacağının bilincinde olmalı
AM4 yeni işlemci çıkmayacakevet saf güçte daha güçlü fakat ileriye dönük olmaz kullanıcı bunu alırsa geleceğe iyi bir yatırım olmiyacağının bilincinde olmalı
AMD deseki artık en iyi biziz ve A serisi B serisi anakartlarda 2666MHz ram desteği sınırı getirdik AMD'ye neler yapacağımı tahmin ediyorsunuzdurBen sizin gibi kitleden nefret ettim! bu nasıl cümle? "linç yicem şimdi AMD FANBOYLARI TARAFINDAN!"
Kimse 10100F'e 3100 karşısında laf etmiyor. Intel'in Intel sevenlere pranga vurmasına karşı geliyor bunu gerçekten göremiyor musun?
Dostum OC kısmı fazla abartılıyor.evet saf güçte daha güçlü fakat ileriye dönük olmaz kullanıcı bunu alırsa geleceğe iyi bir yatırım olmiyacağının bilincinde olmalı