benim anakartım yandı aslında h510m s2h vardı bendeGigabyte H510M H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte H510M H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H510M H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.640,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Uygun diye önermiştim. H510 anakartlara bakabilirsiniz.benim anakartım yandı aslında h510m s2h vardı bende
para cok sorun değil aslındaGigabyte H510M H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte H510M H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H510M H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.640,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alınabilir fakat burada daha ucuzmuş. Güvenilir demişler site için fakat emin olamazsanız İnceHesap'tan alınabilir.para cok sorun değil aslında
https://www.incehesap.com/msi-h510m...=google&utm_medium=listing&utm_campaign=53463
bu nasıl?
incehesaptan msi olanı alıcam gibi eyvallah hocamAlınabilir fakat burada daha ucuzmuş. Güvenilir demişler site için fakat emin olamazsanız İnceHesap'tan alınabilir.
Nesiltech Teknoloji - Yeni Nesil Teknolojik Ürünler
Bilgisayar. Notebook, All in One (AIO), Mini PC, Monitör, Çevre Birimleri, Oyuncu bilgisayarları, Oyuncu Notebookları, Oyuncu Monitörleri ve Oyuncu ekipmanlarıwww.nesiltech.com