Neler Yeni

i3 1115g4 valorant performansı

Shaveng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Civan Çiftçi
Ben yeni bir laptop almayı düşünüyorum.Laptopta i3 1115g4 ve 4 gb ram (2666) mhz tek kanal ramı var.Acaba valorantta düşük ayarlarda kaç fps alırım?

FAG389

80+ Bronze
4gb ramle windows 10+valoyu sorunsuz kaldıracagını düşünmüyorum

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
4gb ram eklemek gerek 4gb 1080p low da tek basina kullaniyo win10 da kullancak 8 yapmazsan iyi performans alamazsın

FAG389

80+ Bronze
bende öyle düşünüyorum ama 8gb ramli versiyonunu bir türlü bulamadım.
Alacagın yerden ekletip alınabiliyorsa öyle yap, ya da sonradan kendin alıp takabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacagın yerden ekletip alınabiliyorsa öyle yap, ya da sonradan kendin alıp takabilirsin
Lol için de sorun olacagını düsünüyorum bu arada, artık eskisi gibi degil o da gelen güncellemeler-modlar falan droplara sebep oluyor

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Ekran kartı intel mi?

Shaveng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Civan Çiftçi

Lol için de sorun olacagını düsünüyorum bu arada, artık eskisi gibi degil o da gelen güncellemeler-modlar falan droplara sebep oluyor
Teknosadaki çalışana sordum ram eklemenmesi için teknik servise gitmesi gerek falan bişeyler dedi.Kendiniz koyarsanız garanti dışı kalır falan dedi ben de teknik servisle falan uğraşmak istemiyorum.

Ekran kartı intel mi?
dahili grafik kartı intel uhd.Apu diyebiliriz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Teknosadaki çalışana sordum ram eklemenmesi için teknik servise gitmesi gerek falan bişeyler dedi.Kendiniz koyarsanız garanti dışı kalır falan dedi ben de teknik servisle falan uğraşmak istemiyorum.

dahili grafik kartı intel uhd.Apu diyebiliriz.
UHD değil G4 grafik birimi var işlemcide. Öyle bir sistem için grafik gücü iyi bence, işlemcinin kendisi de iş görür düşük bütçede. 4GB RAM sıkıntı sadece onu ilerde 8 yapmaya çalış bence.

Shaveng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Civan Çiftçi
UHD değil G4 grafik birimi var işlemcide. Öyle bir sistem için grafik gücü iyi bence, işlemcinin kendisi de iş görür düşük bütçede. 4GB RAM sıkıntı sadece onu ilerde 8 yapmaya çalış bence.
Adsız.png

baktım uhd yazıyor.Attığım resimden bakabilirsin.

Top Bottom