80-90 civarı alırsın ama drop olur büyük ihtimalle RAM yüzünden.Ben yeni bir laptop almayı düşünüyorum.Laptopta i3 1115g4 ve 4 gb ram (2666) mhz tek kanal ramı var.Acaba valorantta düşük ayarlarda kaç fps alırım?
peki lolde hiç takılma falan yaşar mıyım?80-90 civarı alırsın ama drop olur büyük ihtimalle RAM yüzünden.
Ram yüzünden çoğu oyunda sorun olur diye düşünüyorum ama Lol için çok sorun olmaz herhalde, baya hafif bir oyun kendisi.peki lolde hiç takılma falan yaşar mıyım?
bende öyle düşünüyorum ama 8gb ramli versiyonunu bir türlü bulamadım.4gb ramle windows 10+valoyu sorunsuz kaldıracagını düşünmüyorum
Yardımcı olduğun için teşekkürler.Ram yüzünden çoğu oyunda sorun olur diye düşünüyorum ama Lol için çok sorun olmaz herhalde, baya hafif bir oyun kendisi.
Alacagın yerden ekletip alınabiliyorsa öyle yap, ya da sonradan kendin alıp takabilirsinbende öyle düşünüyorum ama 8gb ramli versiyonunu bir türlü bulamadım.
Lol için de sorun olacagını düsünüyorum bu arada, artık eskisi gibi degil o da gelen güncellemeler-modlar falan droplara sebep oluyorAlacagın yerden ekletip alınabiliyorsa öyle yap, ya da sonradan kendin alıp takabilirsin
Teknosadaki çalışana sordum ram eklemenmesi için teknik servise gitmesi gerek falan bişeyler dedi.Kendiniz koyarsanız garanti dışı kalır falan dedi ben de teknik servisle falan uğraşmak istemiyorum.Alacagın yerden ekletip alınabiliyorsa öyle yap, ya da sonradan kendin alıp takabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lol için de sorun olacagını düsünüyorum bu arada, artık eskisi gibi degil o da gelen güncellemeler-modlar falan droplara sebep oluyor
dahili grafik kartı intel uhd.Apu diyebiliriz.Ekran kartı intel mi?
UHD değil G4 grafik birimi var işlemcide. Öyle bir sistem için grafik gücü iyi bence, işlemcinin kendisi de iş görür düşük bütçede. 4GB RAM sıkıntı sadece onu ilerde 8 yapmaya çalış bence.Teknosadaki çalışana sordum ram eklemenmesi için teknik servise gitmesi gerek falan bişeyler dedi.Kendiniz koyarsanız garanti dışı kalır falan dedi ben de teknik servisle falan uğraşmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dahili grafik kartı intel uhd.Apu diyebiliriz.
UHD değil G4 grafik birimi var işlemcide. Öyle bir sistem için grafik gücü iyi bence, işlemcinin kendisi de iş görür düşük bütçede. 4GB RAM sıkıntı sadece onu ilerde 8 yapmaya çalış bence.
baktım uhd yazıyor.Attığım resimden bakabilirsin.UHD değil G4 grafik birimi var işlemcide. Öyle bir sistem için grafik gücü iyi bence, işlemcinin kendisi de iş görür düşük bütçede. 4GB RAM sıkıntı sadece onu ilerde 8 yapmaya çalış bence.