Bahsettiğiniz geçen itopyada satılan sistemi satın alıp farklı bir şekilde sattım da bu 11kya satılmaz gibi. Ama şuanki sistemimden parçaları söküp 10105F ile sistemi satıp kendime bir AsRock B660M Pro RS + 12100F kombosu yapasım var.Belli olmaz çok istenilen bir parça yok üzerinde aslında. GTX yerine RX 6600 tercih ediliyor artık belki 10k ya satılabilir az da olsa bırakır.
alınır mı hocam? gigabyte sorun çıkarır mı?10100f GTX 1660ti 8999 TL itopya sattığı düşünülürse ve yok sattılar. 9500 TL 12100f farkı bence gayet iyi.
Valla gigabyte sorun çıkarır mı bilmem de kasa psu korkutuyor adamı satılabilirliği konusunda.alınır mı hocam? gigabyte sorun çıkarır mı?
kaçırıp almak isteyen elbet olacaktır, 500 fark vermeyi kabul edebilirler.500 bırakır mı cidden
İşlemci Ekran kartı toplam 9 k zaten gözüme güzel geldikaçırıp almak isteyen elbet olacaktır, 500 fark vermeyi kabul edebilirler.
Gayet iyi hocam, sizi memnun eder kafanızı takmayın. Hayırlı olsun.Arkadaşlar sistemi gorur gormez aldim artik, uzun zamandir bu butceye sistem beklemekten sıkılmıştım, iyi mi yaptim sizce?? Bunu kacirsak yine nerden ne bulcaz bilmiyorum…
Cok sagol hocam.. bende artik son firsatimi degerlendirdim, sonucta vatan pc garantiside farkli olur, alir magazaya urunu birakirsin.. her turlu avantajli yaniGayet iyi hocam, sizi memnun eder kafanızı takmayın. Hayırlı olsun.
bence gigabyte olması daha iyi fiyatında iyi olduğnu düşünerek aldımFiyat gayet iyi ama 1660superin gigabyte olması kötü
gtx 1660 süperin 3050 rakibi olduğunu düşünürsek 12.nesil işlemciyle iyi fiyat benceNe düşünüyorsunuz?INTEL I3 12100F-GIGABYTE GTX1660 SUPER OC-H610M H-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F-GIGABYTE GTX1660 SUPER OC-H610M H-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Belli olmaz çok istenilen bir parça yok üzerinde aslında. GTX yerine RX 6600 tercih ediliyor artık belki 10k ya satılabilir az da olsa bıra