Neler Yeni

i3 12100F GTX1650 Sisteme öneri

Emir11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emir
Bütçe
11000
Merhaba bütçem kısıtlı olduğu için tek tek sistem toplamaya karar verdim. Bu bütçede hazır sistem daha iyi olacaktır diyenler olabilir. Bayağıdır inceliyorum bana göre bir sistem bulamadım. Fiyatı tutuyor parçaları hoşuma gitmiyor vs. İşlemci olarak İntel, ekran kartı olarak NVIDIA kullanmak istiyorum. Düşük bütçede AMD Ekran kartı almam gerektiğini söyleyenler illa ki olacaktır, performans olarakta önde biliyorum fakat ben NVIDIA bir sistem düşünüyorum. Kullandığım ekran kartı ve işlemcinin performansına baktım isteklerimi karşılıyor. Sizden ricam sistemi genel değerlendirmeniz. Sisteme herhangi bir upgrade yada OC yapmayacağım, parçaları ona göre seçtim.

Sistem;
İ3 12100F
Gigabyte H610M-H
XPG Gammix D30 2X8 16GB 3200MHz
GTX 1650 SUPER İkinci el.
MSI MAG Forge M100R
FSP H3-550W (NOT: Bütçeyi 10-11K arası tutmaya çalıştım.)

Sistem bu şekilde. Parçaları tamamen oynadığım oyunlara istinaden seçtim. Dediğim gibi herhangi bir upgrade ve OC işlemi yapmayacağım. Parçaları alacağım sitelerdede peşin fiyatına taksit yapan yada daha az vade farkı koyan yerleri seçmeye çalıştım. Genel olarak sistem nasıl bu tarz yorumlar yapabilirsiniz. Şimdiden görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim. M2 SSD önerisindede bulunabilirsiniz.

Son düzenleme:
Top Bottom