Neler Yeni

İ3 12100f + Gtx1660 Super Darboğaz yaparmı

Yusuff_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Gök
Önceden hiç pc almadım almayı düşünüyorum içinde i3 12100f ve Gtx1660Super var darboğaz olurmu nasıl anlarım ve fiyatına değermi(hazır alacağım)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hayır yapmaz.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
Yanlış Bilgilendirme
Önceden hiç pc almadım almayı düşünüyorum içinde i3 12100f ve Gtx1660Super var darboğaz olurmu nasıl anlarım ve fiyatına değermi(hazır alacağım)
Bu yapılandırmada %16.7 grafik kartı darboğazı var.

Oyun oynarken işlemciniz mümkün olan maksimum performansta performans göstermez (maksimum düzeyde kullanılmaz), çünkü grafik kartınız gönderilen verileri yeterince hızlı işleyemez. Bu teorik olarak ekran kartınızın maksimum düzeyde kullanılacağı ve işlemci potansiyelinin tam olarak kullanılmayacağı anlamına gelir.

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
ilkay çam

Oyun oynarken işlemciniz mümkün olan maksimum performansta performans göstermez (maksimum düzeyde kullanılmaz), çünkü grafik kartınız gönderilen verileri yeterince hızlı işleyemez. Bu teorik olarak ekran kartınızın maksimum düzeyde kullanılacağı ve işlemci potansiyelinin tam olarak
o site yalan soyluyor

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Oyun oynarken işlemciniz mümkün olan maksimum performansta performans göstermez (maksimum düzeyde kullanılmaz), çünkü grafik kartınız gönderilen verileri yeterince hızlı işleyemez. Bu teorik olarak ekran kartınızın maksimum düzeyde kullanılacağı ve işlemci potansiyelinin tam olarak kullanılmayacağı anlamına gelir.
Yalan.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,798
İsim
Kerem Çavuş
3060ı bile rahatça besliyo darboğaz yapmaz

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Yapmaz hayır

1905

80+ Silver

darboğaz olmaz o siteler güvenilir değil.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
benim yazdığıma yalan diyen olmuş. Ben çalıştırmaz felan mı dedim
İşlemci 12. nesil ve güçlü bir işlemci
ekran kartı 1000 seri eskidi artık
4000 seriler çıktıı
VE benim attığım testte ekran kartı tam güç çalışır ama işlemcin tam perrforrmansta çalışmaz diyor. Bi problem yaşamazsın sistemde

Top Bottom