Fiyata değermi sence 10kHayır yapmaz.
Bu yapılandırmada %16.7 grafik kartı darboğazı var.Önceden hiç pc almadım almayı düşünüyorum içinde i3 12100f ve Gtx1660Super var darboğaz olurmu nasıl anlarım ve fiyatına değermi(hazır alacağım)
o site yalan soyluyorBu yapılandırmada %16.7 grafik kartı darboğazı var.
Oyun oynarken işlemciniz mümkün olan maksimum performansta performans göstermez (maksimum düzeyde kullanılmaz), çünkü grafik kartınız gönderilen verileri yeterince hızlı işleyemez. Bu teorik olarak ekran kartınızın maksimum düzeyde kullanılacağı ve işlemci potansiyelinin tam olarak
Yalan.Bu yapılandırmada %16.7 grafik kartı darboğazı var.
Oyun oynarken işlemciniz mümkün olan maksimum performansta performans göstermez (maksimum düzeyde kullanılmaz), çünkü grafik kartınız gönderilen verileri yeterince hızlı işleyemez. Bu teorik olarak ekran kartınızın maksimum düzeyde kullanılacağı ve işlemci potansiyelinin tam olarak kullanılmayacağı anlamına gelir.
darboğaz olmaz o siteler güvenilir değil.Bu yapılandırmada %16.7 grafik kartı darboğazı var.
Oyun oynarken işlemciniz mümkün olan maksimum performansta performans göstermez (maksimum düzeyde kullanılmaz), çünkü grafik kartınız gönderilen verileri yeterince hızlı işleyemez. Bu teorik olarak ekran kartınızın maksimum düzeyde kullanılacağı ve işlemci potansiyelinin tam olarak kullanılmayacağı anlamına gelir.
hayırÖnceden hiç pc almadım almayı düşünüyorum içinde i3 12100f ve Gtx1660Super var darboğaz olurmu nasıl anlarım ve fiyatına değermi(hazır alacağım)
benim yazdığıma yalan diyen olmuş. Ben çalıştırmaz felan mı dedimÖnceden hiç pc almadım almayı düşünüyorum içinde i3 12100f ve Gtx1660Super var darboğaz olurmu nasıl anlarım ve fiyatına değermi(hazır alacağım)