Neler Yeni

Çözüldü✓ İ3 12100F İçin Hava Soğutma Tavsiyesi

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Fayda etmezmi hocam o 10 derecelik fark o yüzden oluyor zaten. Kasa kapağı açık kullanma. Arkadaki fanı ters çevirip tak öndeki fanları da çakmakla yine kontrol et önden içeri hava girecek arkadan egzoz görevi gören fan dışarı atacak. Bu şekilde ayarladığın zaman sorunun ortadan kalkacaktır bu yaptığın hamle ekran kartı dahil her türlü komponentin sıcaklığını etkileyecek
eyvaallah hocam çok sağolasın

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

Hwok99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Metehan YASAK
İşlemci oyunlarda 85 leri görüyor belki zararlı değildir ama beni rahatsız etti. Hava soğutma olarak en uygun fiyat performans ne önerebilirsiniz arkadaşlar. Buz gibi yapmasın oyunlar 65 lere düşürsün yeter. Bütçem 65 derecelere düşürecek en uygun soğutucu ne kadarsa o kadar :)
Kanka stok fan yeterli aslinda 12100f icin sogutucuya para harcama bence

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Arkadaşlar sıkıntı benim fanı tam oturtmamış olmaşmış :) anakartın arkadan ayaklar çıkınca oturdu sanmıştım meğer ayakların içinden çivi gibi onları sıkacak şeyinde çıkması gerekiyormuş. Stres testinde 1. dakikada 90 lara dayanan işlemci şimdi 60 larda dolanıyor :) Yardımcı olan herkese teşekkürler. Nette bir çok sorun yaşayan gördüm işlemci 80-85 lerde çalışıyor diye bütük ihtimal onlarda benim gibi tam oturtamadı fanı ufak bi detay ama 20 derece oynatıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,003
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67
Top Bottom