Neler Yeni

Çözüldü✓ İ3 12100F İçin Hava Soğutma Tavsiyesi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,685
İsim
Kerem Çavuş
macunu değiştir büyük ihtimal düşer :D . O işlemci zaten buz gibi çalışıyor. soğutucuya gerek yok
4 veya 5 tane kullandım hiçbiri 72 73ten düşmedi buz gibi de çalışmıyo ama stok yetiyodu genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam nası o kadar ısınıyor bende aynı işlemci var stok fan ile r6 43 derece rdr2 50 derecelerde max
AIDA64 te işlemciyi tam yüke sokup testi paylaşır mısın

Alıntıyı görüntüle
Buyur hocam rdr2 vardı bende biraz oynadım sıcaklık bu şekilde heeee yarım saat oynamadın falan filan dersen, gene aaynı sıcaklıklarda kalıyor zaten. Bunun 10 dksı ,1 saati olmaz. ben boşuna para harcama diye söylüyorum maksimum 65 dereceyi gördüm ayrıca bilgin olsun. 4 çekirdekli işlemci zaten bu daha ne kadar ısınsın.
işlemci kullanımına ve kaç watt çektiğine bak rdrde dediğin derecelere çıkmaması normal dying light gibi işlemci kullanan oyunlarda veya AIDA64 gibi tam yüke sokan programlarla bi dene istersen

gemrek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Eren
4 veya 5 tane kullandım hiçbiri 72 73ten düşmedi buz gibi de çalışmıyo ama stok yetiyodu genelde

hocam o zaman baya baya ısınır ben sadece oyundan bahsediyorum

gemrek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Eren
yine de dediğin sıcaklıklar imkansız bence sadece oyunlar olsa bile
hocam hem amd den baktım hem msi afterburner r6 yı yanlışıkla silmiştim yüklensin yarın veya bugün foto atabilirim
ekran kartım rx 6500 xt belkide ondan kaynaklı çok güçlü kart olmadığından

Ysuflix

80+ Gold
hocam aynı işlemci bi kere mx4le değiştiriyosun 70i geçmiyo. deneyimlendi test ok.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,685
İsim
Kerem Çavuş
hocam hem amd den baktım hem msi afterburner r6 yı yanlışıkla silmiştim yüklensin yarın veya bugün foto atabilirim
ekran kartım rx 6500 xt belkide ondan kaynaklı çok güçlü kart olmadığından
çoğu işlemci boşta o derecede çalışıyo tekrar bi dene istersen yüklenince

gemrek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Eren

Ekler

• 22.jpg
    22.jpg
    819.8 KB · Hit: 34
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
hocam rdr 2 gireyim msi afterburner üzerinden size foto atayim

buyrun hocam
1681239161774.png

al hocam arkadaş rdr2 oyunu örnek verdiği için girmiştim oynamıştım aklında soru işareti kalmasın diye. Senin içinde üşenmedim aıda64 indirip youtubedan test videosunu izleyip, 10 dklık teste soktum tabi hangi sıcaklığı geçerli o kadar anlamıyorum :D sen bakarsın doğru mu yaptım onu bile bilmiyom :D

işlemci kullanımına ve kaç watt çektiğine bak rdrde dediğin derecelere çıkmaması normal dying light gibi işlemci kullanan oyunlarda veya AIDA64 gibi tam yüke sokan programlarla bi dene istersen
yanlış etiketlemişim ya :D çavuşkeremi etiketlicekmişim pardon beyler aıda64 testi paylaştım

gemrek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Eren
Alıntıyı görüntüle
al hocam arkadaş rdr2 oyunu örnek verdiği için girmiştim oynamıştım aklında soru işareti kalmasın diye. Senin içinde üşenmedim aıda64 indirip youtubedan test videosunu izleyip, 10 dklık teste soktum tabi hangi sıcaklığı geçerli o kadar anlamıyorum :D sen bakarsın doğru mu yaptım onu bile bilmiyom :D

yanlış etiketlemişim ya :D çavuşkeremi etiketlicekmişim pardon beyler aıda64 testi paylaştım
teşekkür ederim hocam :) benim bildiğim kadar doğru yapmışsın hocam bende öyle yapılıyor diye biliyorum

cemil1905

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cemil
Yanlış biliyorsun bence aynı işlemci bende var maksimum 65 bilemedin 70 dereceyi görüyorum zaten ondan dedim. Bağlantıda filan bi yanlışlık vardır o işllemciye 80 derece çok fazla en soğuk çalışan işlemcidir nerdeyse.
Arkadaş doğru söylüyor bende de aynı işlemci var rdr 2 hogwarts legacy cyberpunk bütün baba oyunları oynadım en yüksek 65 67 dereceyi görüyor işlemci. 70i gördüğünü bile hatırlamıyorum. Senin kesinlikle soğutucu da sıkıntı var. Tam yerine oturmamış olabilir. Biraz anlıyorsan bı termal macun değiştir stok soğutucuyu tekrar tak yerine.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,685
İsim
Kerem Çavuş
Alıntıyı görüntüle

çok çok iyi , muhtemelen gelebilcek en iyi silikonla falan denk gelmiş hatta fan tam rpmde bile çalışmıyo biraz aşşağı daha inince kaç watt çektiği de yazıyodu onu da görsek iyidi ama gerek yok güle güle kullanın

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Arkadaş doğru söylüyor bende de aynı işlemci var rdr 2 hogwarts legacy cyberpunk bütün baba oyunları oynadım en yüksek 65 67 dereceyi görüyor işlemci. 70i gördüğünü bile hatırlamıyorum. Senin kesinlikle soğutucu da sıkıntı var. Tam yerine oturmamış olabilir. Biraz anlıyorsan bı termal macun değiştir stok soğutucuyu tekrar tak yerine.
Hocam tam yerine oturmama işi nasıl oluyor onu anlamadım fanların ayakları anakartın arkadan çıktı o küçük tırnaklar bunun başka bir oturtması varmıdır. Termal macunu da bugün değiştim zalman ztc08 sürdüm çarpı şeklinde fazla veya az sürdüğümüde düşünmüyorum kasamında önü arkası delikli anlamadım gitti bios da vs bi ayar olabilir mi

5 dk test yaptım 85 ler de hatta fan hızı 3000 lerde. Diğer arkadaşın fanı 2000 lerde buna rağmen 70 derece. Macun da sıkıntı olabilir mi bu kadar etki eder mi? zalman marka kullandım kötü bişey de değil :(

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    273.5 KB · Hit: 26
Son düzenleme:

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
İşlemci oyunlarda 85 leri görüyor belki zararlı değildir ama beni rahatsız etti. Hava soğutma olarak en uygun fiyat performans ne önerebilirsiniz arkadaşlar. Buz gibi yapmasın oyunlar 65 lere düşürsün yeter. Bütçem 65 derecelere düşürecek en uygun soğutucu ne kadarsa o kadar :)
Bendede o işlemci var hiç o dereceleri görmedim. Stok fanı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,033
Üyeler
163,424
Son üye
Curhicsum
Top Bottom