Öneri İ3 12100F için sıvı soğutma önerisi

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
991
Bütçe
1500
Arkadaşlar merhaba öncelikle biliyorum 12100f için sıvı soğutma gerekli değil fakat ilerde işlemci yükseltigimde sorun da yaşamak istemiyorum ayrıca görünüş olarak da hava soğutmadan daha güzel duruyor şuan kullandığım dark freezer x123 beni hava soğutuculardan biraz soğuklastirdi fanı titreme yapıyor ve sese neden oluyor bu yüzden 120mm sıvı soğutma bakıyorum

Bulduğum sıvı soğutma:

Rampage INFINITE C120 Sıfır jeletini açılmamış 1200 TL

Başka 120mm sıvı soğutma öneriniz varsa yazabilirsiniz marka olarak vs.

120mm sıvı soğutma ile bi 12100fi soğutursun bu bütçede Thermalrightın fanlarından al

Arkadaşlar merhaba öncelikle biliyorum 12100f için sıvı soğutma gerekli değil fakat ilerde işlemci yükseltigimde sorun da yaşamak istemiyorum ayrıca görünüş olarak da hava soğutmadan daha güzel duruyor şuan kullandığım dark freezer x123 beni hava soğutuculardan biraz soğuklastirdi fanı titreme yapıyor ve sese neden oluyor bu yüzden 120mm sıvı soğutma bakıyorum

Bulduğum sıvı soğutma:

üflesen bile soğur o gir akakçe sıvı soğutma seç en ucuzları göster de en ucuzunu al babus hoşuna gidenlerden seçip

Bulduğum sıvı soğutma:

Görüntü önemlideğilse fanın arka yüzeyi bloğa denk geldiği yere ince bir köpük ya da sünger koy boşuna masraf açma o kule tipi 12.400 gibi işlemciyi de kurtarır o yüzden boşa masraf yapma kısaca

Pasif ile soğur o. Assassin King

120mm sıvı soğutma ile bi 12100fi soğutursun bu bütçede Thermalrightın fanlarından al
Nasıl yani sıvı soğutma alıp fanlarını mı değişiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üflesen bile soğur o gir akakçe sıvı soğutma seç en ucuzları göster de en ucuzunu al babus hoşuna gidenlerden seçip
Hocam bende diyordum 12100f için dark freezer x123 aldım boşta 40 derece millet oyunlarda 30-35 derece görüyor

Görüntü önemlideğilse fanın arka yüzeyi bloğa denk geldiği yere ince bir köpük ya da sünger koy boşuna masraf açma o kule tipi 12.400 gibi işlemciyi de kurtarır o yüzden boşa masraf yapma kısaca
Hocam o dediğinizi başka bir forumda görmüştüm araştırdım o şekilde bir kişinin "bende öyle köpük koyup yapmıştım fakat köpük bir yerden sonra erimeye başlıyor" dediğini gördüm

Hayır kule tipi alın düzgün bir model alırsan nerdeyse bütün işlemcileri kullanırsın.
Hocam kule tipi ile 120mm sıvı soğutma aynı performansı vermez mi

Hocam o dediğinizi başka bir forumda görmüştüm araştırdım o şekilde bir kişinin "bende öyle köpük koyup yapmıştım fakat köpük bir yerden sonra erimeye başlıyor" dediğini gördüm

Hocam kule tipi ile 120mm sıvı soğutma aynı performansı vermez mi
Vermez kule tipleri 240mmlerle yarışıyor çoğu zaman da daha iyi soğutmaya sahip oluyorlar hadi onu da geçtim uzun ömürlüler kule tipi fanlar

yok kanka soğutucu alma sen 5 dk da bir aç kasayı üfle o kısma

İyi model iyi marka alınabilir.
Kararsız kaldım açıkçası gerçi bu sefer montajı bilgisayarcı ya yaptıracam onda güzel bir soğutucu varsa onu da alabilirim artık sıvı soğutmalı mı olur kule mi bilemiyorum yardımınız için teşekkürler

Geri