İ3 12100F RTX 3060Ti Sistem açılmıyor

Tprksss

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar daha sabah kargodan geli format attım Windows 11 pro kurdum sadece cs2 indirdim oyumuyodum oyunun ortasında ekran gitti fakat kasa hala açık vaziyette bir dahada açılmadı aklınıza gelebilecek herşeyi denedim olmadı en sonunda bi tane rami çıkarıp denedim oldu ekran geldi Windows’a girdi ama ikisini de takınca daha açılmadan mavi ekran verio ek olarak ramler de birbiri ile uyumlu aynı marka 2x8 şeklinde kit ramler yardımcı olabilecek var mı sabahtan beri uğraşmaktan kafayı yemek üzereyim

Mavi ekrandaki hatayı alabildinmi? (Muhtemelen o ram bozuk ama emin değilim)
Hocam

your device ran into a problem and needs to restart​

Bu bide bunun daha uzunu var oda bunun gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam daha yeni aldım toplasam 10 saat kullanmadım nasıl bozulsun

Bilemiyorum hocam işte tahmin yürüttük sadece başka birşeyde olabilir 5 saatte ekran kartı bozulanı 2 saatte psu patlatanı gördüm o yüzden şaşırmıyorum

Minidump paylaşabilirmisin oluşturmuştur yüzde 95

Bilemiyorum hocam işte tahmin yürüttük sadece başka birşeyde olabilir 5 saatte ekran kartı bozulanı 2 saatte psu patlatanı gördüm o yüzden şaşırmıyorum

Hocam iki ram takınca oluşuyo ek olarak açılmıyor zaten oluşmuş mudur ki minidump dosyası?

Hocam emin değilim ama bakmanızda fayda var
Gönderiyorum hocam hemen bide e olarak rami biosta görüyor şimdi minidump atmak için diğer rami çikardım cpu or memory changed yazdı

drive buyrun hocam

Son düzenleme:
Hocam ayrı olarak söylüyorum ilk kez bu kadar uzun süreli bir dump analizi görüyorum 10 dakika oldu analiz edemedi :/

Hocam analiz ettim. Muhtemel bir bellek modülü arızası var. Arıza değilse bile sanal bellekten kaynaklı bsod yemişsiniz

Son düzenleme:
3 mavi ekranında ana olayı ntkrnlmp.exe
1 mavi ekranda ise sorun çıkan ahcache.sys

3 mavi ekranında ana olayı ntkrnlmp.exe
1 mavi ekranda ise sorun çıkan ahcache.sys
Hocam kusura bakmayın bazı özel nedenlerden dolayı bakamadım bsod nedir hocam hiç anlamadığım kelimeler bunlar sanal bellek kaynaklı demişsiniz nasıl yani?

Sıkıntı yok hocam bende unuttum kb bakmam lazım ama işim var şuan bakamayacağım ama şansım olduğu an tkr gözden geçireceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,531
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri