Yapmaz.Arkadaşlar dost kayaoğlu DK-4 sistemi almayı düşünüyorum içinde i3 12100f ve asus dual rx 6600 var bu ikili darboğaz yaparmı yaparsa ne kadar olur ?
éger ultrada oyun oynuycam diyosan 2 2.5 yıl sonra fln ultrada oynuyamazsın ama yok ben gerekirse lowda da oynarim diyorsan 5 5.5 yıl rahat götürurCevapladığınız için teşekkürler bir sorum daha olacak bu sistem beni ne kadar süre götürür acaba ?
Eywallah kardeşim valorant low da gta falan ortalama forza 4 ü yüksekten aşşağıda oynamam ultrada 140-160 fps veriyor zatenéger ultrada oyun oynuycam diyosan 2 2.5 yıl sonra fln ultrada oynuyamazsın ama yok ben gerekirse lowda da oynarim diyorsan 5 5.5 yıl rahat götürur
intel core i3-12100F tekli çekirdek performansı çok yüksek zaten işlemci odaklı oyunlarda ve 1080P gamingte sorun yaşamazsın dar boğaz yapmazArkadaşlar dost kayaoğlu DK-4 sistemi almayı düşünüyorum içinde i3 12100f ve asus dual rx 6600 var bu ikili darboğaz yaparmı yaparsa ne kadar olur ?
Hocam yapsa o sisteme o ikisini koymazlar zaten. Yapmaz merak etmeyinArkadaşlar dost kayaoğlu DK-4 sistemi almayı düşünüyorum içinde i3 12100f ve asus dual rx 6600 var bu ikili darboğaz yaparmı yaparsa ne kadar olur ?