berkszr60
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 69
- İsim
- Berk Süzer
Asus strix 1050ti 4gb ye sahibim islemcim ise i3-6098p 8gb 2133mhz de ramim var sorum şu ben anakart ve islemci değişip amd olan ve elimdeki islemciden biraz daha iyi işlemci istiyorum amd işlemci hiç kullanmadım mesela cod warzone oynuyorum 40 50fps lerde oynuyorum ve anlik 20 30 lara düşüyor drop giriyor. very low ayarlarda oyun ekran kartımı 55-75felan kullaniyor islemcimin hepsini kullaniyor ayarlari low veya medium a alınca ekran karti 80 olsada islemciye cok yuk biniyor ve değişme olmuyor kartımın az çok yeterli olduğunu 8gb ek ram alıp birde guzel amd islemci ile hic yoktan 60fps de düşük ayarlarda oynayabilecegimi düşünüyorum 1050ti ye gore uygun hatta ilerde 1660 super vs de almayi dusunuyorum onda da darboğaz yapmayacak guzel amd islemci onerisi almak için bu konuyu açtım islemcim ısınmıyor veya termal macunu felan yeni degistim tertemiz kullaniorum yani bence islemci yetmiyor yardımcı olabilirseniz derdime çok sevinirim forumda yeniyim kendimi umarim duzgun anlatabilmis ve konuyu umarim doğru yere açmışımdır. (Amd islemciye islemciye uygun para da anakart önerisi de cok iyi olabilir.)