Ogrencilere indirim yaoarim dio 5e kadar indir.Knklar bütçem cok dusuk 5500e arkadas boyle full sistem koymus ne diyorsunuz sizce alınır mı. Oyun sadece lol oynarim belki şimdilik yazılım fln öğrenmeyi düşündüğüm için alcam. 2 senedir kendisindeymis cok kullanmamış
5500e gore gene iyi geldi bana ne diyosun alinmaz miişlemcisi berbat ama ekran kartı idare eder
Aynen 5e indiririm diyorum islemcisi biraz düşündürdüOgrencilere indirim yaoarim dio 5e kadar indir.
Ha olmadi mi o zmn yins iyi adam yanında bide monitör verio.
Hayırlı olsun.
Al iyi fiyat çevre ekipmanları da var işlemci kötü ama çok büyük sıkıntı çıkarmaz heralde. Fiyat da 5k ya düşerse çok iyi olurKnklar bütçem cok dusuk 5500e arkadas boyle full sistem koymus ne diyorsunuz sizce alınır mı. Oyun sadece lol oynarim belki şimdilik yazılım fln öğrenmeyi düşündüğüm için alcam. 2 senedir kendisindeymis cok kullanmamış
Cok teşekkür ederim bakicam mutlaka25 Mart yani bugün pc hocası sistem çıkartacak 1650li tahmini 6-7k arası olacak bak istersen
Al hocam kotu ama o kdr da kötü deil piyasaya gire fiyati uygun alinca guzelce kontrol edin.5500e gore gene iyi geldi bana ne diyosun alinmaz mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen 5e indiririm diyorum islemcisi biraz düşündürdü
5250 ye alsaniz bile gayet iyi içinde monitör de var. İşlemciyi bir süre sonra degistirirsiniz istediğiniz performansı vermezse.Knklar bütçem cok dusuk 5500e arkadas boyle full sistem koymus ne diyorsunuz sizce alınır mı. Oyun sadece lol oynarim belki şimdilik yazılım fln öğrenmeyi düşündüğüm için alcam. 2 senedir kendisindeymis cok kullanmamış
Knk pc fiyatlarını güncel takip etmiyorum fakat i3 7100 1050 benzer bir sistem kullanıyorum işlemci kudurtuyor ekran kartı fena değil iş yapar ama işlemcisi benimkinden 1 nesil daha kötü yarı yolda bırakan ilk işlemci olur her oyunu açar ama 10fps oynarsınKnklar bütçem cok dusuk 5500e arkadas boyle full sistem koymus ne diyorsunuz sizce alınır mı. Oyun sadece lol oynarim belki şimdilik yazılım fln öğrenmeyi düşündüğüm için alcam. 2 senedir kendisindeymis cok kullanmamış
ne 5'e ne de 5500'e alınmaz knk daha iyisi kötüsü varmıdır bu paraya bilmem ama bu bilgisayar etmez bu para işlemcisini de monitörünüde kullandım monitör iyi ama işlemci pert tavsiye etmiyorum almanı.Knklar bütçem cok dusuk 5500e arkadas boyle full sistem koymus ne diyorsunuz sizce alınır mı. Oyun sadece lol oynarim belki şimdilik yazılım fln öğrenmeyi düşündüğüm için alcam. 2 senedir kendisindeymis cok kullanmamış