darboğaz olmaz demi birde ben bugün The Forest ve The Witcher falan aldım ikiside çok kasıyor o ekran kartını alsam kasma garanti gider mi valorantta fps falan artar mıdüz 1050
ne kullanıyorsun şuan 1050 ile düşük ayarlarda sorunsuz oynarsındarboğaz olmaz demi birde ben bugün The Forest ve The Witcher falan aldım ikiside çok kasıyor o ekran kartını alsam kasma garanti gider mi valorantta fps falan artar mı
Rx470 var The forest gta5 sorunsuz 1200 e aldım Max 1.5 a alırsın temiz miningsiz önerim saphire nitro pulse tek dvi cikisliysa miningdir dereceler ucuyorsa havaya minungidir çok çok düşük bir fiyat ise yine miningdir ben de i5 4460 var i3 7100 den bı tık iyi ya da aynıydı dar boğaz olmaz merak etme 1050ti dan da %30 daha performanslı dir (PSU yetmezse değiştirmen lazm) tüm imkanların varsa hala nvdia diye ağlıyorsan buyurdarboğaz olmaz demi birde ben bugün The Forest ve The Witcher falan aldım ikiside çok kasıyor o ekran kartını alsam kasma garanti gider mi valorantta fps falan artar mı
kullanmıyorum şuan ekran kartı intel hd 630ne kullanıyorsun şuan 1050 ile düşük ayarlarda sorunsuz oynarsın
öğrenciyim çalışmam lazım biyerdeRx470 var The forest gta5 sorunsuz 1200 e aldım Max 1.5 a alırsın temiz miningsiz önerim saphire nitro pulse tek dvi cikisliysa miningdir dereceler ucuyorsa havaya minungidir çok çok düşük bir fiyat ise yine miningdir ben de i5 4460 var i3 7100 den bı tık iyi ya da aynıydı dar boğaz olmaz merak etme 1050ti dan da %30 daha performanslı dir (PSU yetmezse değiştirmen lazm) tüm imkanların varsa hala nvdia diye ağlıyorsan buyur
8 GB DDR4 2400Mhz Gskill Ageis RAM var ondan bitane daha alıp taksam faydasını görür müyüm veya ekran kartına versem 8 GBRx470 var The forest gta5 sorunsuz 1200 e aldım Max 1.5 a alırsın temiz miningsiz önerim saphire nitro pulse tek dvi cikisliysa miningdir dereceler ucuyorsa havaya minungidir çok çok düşük bir fiyat ise yine miningdir ben de i5 4460 var i3 7100 den bı tık iyi ya da aynıydı dar boğaz olmaz merak etme 1050ti dan da %30 daha performanslı dir (PSU yetmezse değiştirmen lazm) tüm imkanların varsa hala nvdia diye ağlıyorsan buyur
Evet AAA oyunlarda 8gb yetmeyebiliyor.kullanmıyorum şuan ekran kartı intel hd 630
Mesaj otomatik birleştirildi:
öğrenciyim çalışmam lazım biyerde
8 GB DDR4 2400Mhz Gskill Ageis RAM var ondan bitane daha alıp taksam faydasını görür müyüm veya ekran kartına versem 8 GB
raminin yetmeyecegini oyunda isterse 32gb rami olsun yine işlemci veya intel ekran kartindan oynanmaz hale gelecek zaten.1050 ti alabilirsinde fiyatını pek hakedmiyor rx470 bakardım ben
Evet AAA oyunlarda 8gb yetmeyebiliyor.
RX 570 güzel olurkonu başlıkta
hikayeli ağır oyunlar oynamak istiyorum biraz
1200AF ile bile darboğaz yapıyor bu işlemci daha da düşük.RX 570 güzel olur
İşlemciyle oynayamaz knk 7100 bu1050 ti alabilirsinde fiyatını pek hakedmiyor rx470 bakardım ben
Evet AAA oyunlarda 8gb yetmeyebiliyor.
Yapsın daha az para daha fazla FPS i5 7. Nesile geçer belki ilerde ya da başka bi islemciye (2k fiyat yazmasalar ben de geçecek de fiyatları çok saçma jdjejdjejjd)1200AF ile bile darboğaz yapıyor bu işlemci daha da düşük.
isterse i7 7700kya geçsin yinede nesil cok eski olduğundan kurtarmaz. bırak 7. nesili suan i9 9900k ile i3 12100f oyun performansinda eşitler. nesil farkı çok önemliİşlemciyle oynayamaz knk 7100 bu
Yapsın daha az para daha fazla FPS i5 7. Nesile geçer belki ilerde ya da başka bi islemciye (2k fiyat yazmasalar ben de geçecek de fiyatları çok saçma jdjejdjejjd)