Neler Yeni

ZOTAC RTX 4070 Ti OC Alınır mı?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Görkem
Olduğum Şehirde Sadece Teknosa Ve Vatan Var Hocam. Elimde Olan Bir Sebep Değil, İnternetten Almamı Söyleseniz de Sitelere Güvenim Yok Misal İtopya, Tamir Edilmiş 2.el Ekran Kartları Ve İşlemcilerden Dolayı Dava Yemiş Ve Kaybetmiş Bir Firma. Birçok Örneği Ve Kanıtları Var İnternette.
vatan bu dediklerimi kesin yapıyor demiyorum
ama vatandakinlerinde kusursuz ahlakla çalıştığını nerden biliyorsunuz

2 bir çok sitede artık ürünleri demonte isteyebiliyorsunuz

3. sü vatanran ürünü aldınız eve kurdunuz 1 saat sonra donanımın birinde sıkıntı çıktı
şubeye gittiniz tamam efendim hemen değiştiriyoruz diyebilir belki ama garanti yani servis sürecini başlatırsa ben bunu dün aldım ne garantisi gibi bir süreciniz yok

internetten aldığınız ürünlerde 14 gün mesafeli satış sözleşmesi gereği iade hakkınız var

bütün mağazaları suçlamam ama
bizde vatanın zamanında gerek satış gerek satış sonrası ne çakallıklarını biliyoruz

bu iş malesef biraz şans işi oldu ülkemizde

sizin haberlerini okuduğunuz firmalar + vatan artı haberlerini okumadığınız firmalar
bu sektörde müşteri şikayeti ile karşılaşmayan (müşterinin haklı olduğu konuda) firma yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berke
vatan bu dediklerimi kesin yapıyor demiyorum
ama vatandakinlerinde kusursuz ahlakla çalıştığını nerden biliyorsunuz

2 bir çok sitede artık ürünleri demonte isteyebiliyorsunuz

3. sü vatanran ürünü aldınız eve kurdunuz 1 saat sonra donanımın birinde sıkıntı çıktı
şubeye gittiniz tamam efendim hemen değiştiriyoruz diyebilir belki ama garanti yani servis sürecini başlatırsa ben bunu dün aldım ne garantisi gibi bir süreciniz yok

internetten aldığınız ürünlerde 14 gün mesafeli satış sözleşmesi gereği iade hakkınız var

bütün mağazaları suçlamam ama
bizde vatanın zamanında gerek satış gerek satış sonrası ne çakallıklarını biliyoruz

bu iş malesef biraz şans işi oldu ülkemizde

sizin haberlerini okuduğunuz firmalar + vatan artı haberlerini okumadığınız firmalar
bu sektörde müşteri şikayeti ile karşılaşmayan (müşterinin haklı olduğu konuda) firma yok
E Tabi Haklısınız Ben İnkar Etmiyorum ki, Evet Maalesef Şans İşi Oldu Artık Elimizden Bir Şey Gelmiyor. Gidip Görerek Almak Daha Mantıklı Geldi Bana. Bir de Bütçemin Çoğunu Karşılayan Ailem Olduğu İçin Gidip Görerek Almamı İstiyorlar Çünkü Ödemeyi Fibabank'tan Yapıyorlar Kredi Ödemeleri Daha Rahat Olduğu İçin.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Ahmet Berat
Alınmaz dediğimiz malum modeller arasında değil. Fiyatı da uygun ise alınır.
Twin Edge değil de Trinity ise kafan daha rahat olur ayrı konu.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Görkem
E Tabi Haklısınız Ben İnkar Etmiyorum ki, Evet Maalesef Şans İşi Oldu Artık Elimizden Bir Şey Gelmiyor. Gidip Görerek Almak Daha Mantıklı Geldi Bana. Bir de Bütçemin Çoğunu Karşılayan Ailem Olduğu İçin Gidip Görerek Almamı İstiyorlar Çünkü Ödemeyi Fibabank'tan Yapıyorlar Kredi Ödemeleri Daha Rahat Olduğu İçin.
valla karar sizin ama ben tavsiye etmiyorum
bu arada vatanda perakende 7500f satışı göremedim
en azından internet şubede belki fiziksel mağazalarda vardır
ama baya baya tuzluya gelecek size bu emin olun
vatanda zotac 4070ti super fiyatını 40348 tl en ucuz başka markanın 4070ti super fiyatını 37003 tl olarak gördüm

33-34 bandında galaxın 3 fanlı ürünleri satılıyor ki 2 yıl birebir değişim garantili

açık konuşmak gerekirse sağlam kazık yiyeceksin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berke
valla karar sizin ama ben tavsiye etmiyorum
bu arada vatanda perakende 7500f satışı göremedim
en azından internet şubede belki fiziksel mağazalarda vardır
ama baya baya tuzluya gelecek size bu emin olun
vatanda zotac 4070ti super fiyatını 40348 tl en ucuz başka markanın 4070ti super fiyatını 37003 tl olarak gördüm

33-34 bandında galaxın 3 fanlı ürünleri satılıyor ki 2 yıl birebir değişim garantili

açık konuşmak gerekirse sağlam kazık yiyeceksin
Vatan'ı Savunmak İçin Demiyorum Ama, 45K'ya R5 7500 Gigabyte 4070 Super'li Sistem Var Vatanda. Aynısı İtopya'da 65k'ya Satılıyor.
İtopya'nın Hazır Sistemlerini Geziyorum 68k'ya 8GB Ramli düz i5 12. Nesil 4070 Satıyor. Az Çok 3-4 Yıldır Bu Siteleri Gezerim Ama İlk Defa İtopyanın Saçma Fiyat Politikasına Rastladım.
Ayrıca Şu an Almayacağım 1-2 Ay Sonra Toplayacağım Sistemi, Şu an Sadece Parçaları Belirleyip Ona Göre Bütçe Çıkaracağım. 10 Yıldır Sektördeyim Kazık Yiyeceğim Bir Duruma Girmem.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Görkem
Vatan'ı Savunmak İçin Demiyorum Ama, 45K'ya R5 7500 Gigabyte 4070 Super'li Sistem Var Vatanda. Aynısı İtopya'da 65k'ya Satılıyor.
İtopya'nın Hazır Sistemlerini Geziyorum 68k'ya 8GB Ramli düz i5 12. Nesil 4070 Satıyor. Az Çok 3-4 Yıldır Bu Siteleri Gezerim Ama İlk Defa İtopyanın Saçma Fiyat Politikasına Rastladım.
Ayrıca Şu an Almayacağım 1-2 Ay Sonra Toplayacağım Sistemi, Şu an Sadece Parçaları Belirleyip Ona Göre Bütçe Çıkaracağım. 10 Yıldır Sektördeyim Kazık Yiyeceğim Bir Duruma Girmem.
nvdia bir sistem alacaksınız
5xxx serileri çıkacak
bazen nvdianın saçma fiyat politikalarına rastlayabiliyorsuz
bir önceki nesille aynı fiyat veya çok yakın fiyata daha iyi bir ürün çıkarabiliyorlar
1 2 ay sonra almayı düşünüyorsanız
şimdiden hesaba girmeyin derim zaten bekleyin yeni nesil kartları

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berke
nvdia bir sistem alacaksınız
5xxx serileri çıkacak
bazen nvdianın saçma fiyat politikalarına rastlayabiliyorsuz
bir önceki nesille aynı fiyat veya çok yakın fiyata daha iyi bir ürün çıkarabiliyorlar
1 2 ay sonra almayı düşünüyorsanız
şimdiden hesaba girmeyin derim zaten bekleyin yeni nesil kartları
Evet Nvidia Zaten Bellek Kapasitesi Ve Fiyat Konusunda Resmen Dalga Geçiyor Gibi Fiyat Sunuyor Maalesef. Yeni Nesil Ekran Kartları Bir Yana İşlemciye de Bir Bütçe Ayırmam Gerekiyor
Bütçem 60k'yı geçemez gibi.
Yeni Nesil Ekran Kartı + Sağlam Bir İşlemci için 60k Yeterli olur mu bilmiyorum.
Yayın + Ağır Oyunlar Oynayacağım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,768
İsim
Selim
Yeni Bir Sistem Almayı Düşünüyorum Yayın + Ağır Oyunlar Oynamak İstiyorum Ekran Kartı Kısmında Zotac Beni Tatmin Eder mi? + Olarak 50K Bütçem Var Yanına Hangi İşlemciyi Önerirsiniz?
Zotac iyi bir marka galax gibi Türkiye de tanınmayan ama yurt dışında iyi satan kartlardandır tabii gidipte illa zotac olsun demem ama seçenek yoksa alınır öyle kötü marka filan değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom