TeşekkürlerMerhaba öncelikle sorunun cevabı ve tavsiyem olarak 2 anlamda bir şey yazacağım i3 alman senin için daha iyi olacaktır benim bildiğim g serisi hep 2 çekirdek 2 tread o yüzden i3 senin işini daha rahat görüp ve g serisinden daha iyi olacaktır ikincisi eğer sıfır olarak alacaksan ryzen serilerine bakmanı tavsiye ederim
İ3 7100 performans olarak öndedir.Fiyat anlamında değil performans anlamında hangisi iyi
yanlışınız var 7. nesil g serileri de 2 çekirdek 4 thread, ama g4560 modeline göre i3 7100 daha performanslı fakat neden bu işlemcilere para veriyorsun artık pek iş görmezlerMerhaba öncelikle sorunun cevabı ve tavsiyem olarak 2 anlamda bir şey yazacağım i3 alman senin için daha iyi olacaktır benim bildiğim g serisi hep 2 çekirdek 2 tread o yüzden i3 senin işini daha rahat görüp ve g serisinden daha iyi olacaktır ikincisi eğer sıfır olarak alacaksan ryzen serilerine bakmanı tavsiye ederim
Hocam g3320 kullandıydım en on ondan sonra pek içim ısınmadı yanlışımı söylemeniz iyi oldu teşşekkürler g4560 tan sonra 4 thread teşekkürleryanlışınız var 7. nesil g serileri de 2 çekirdek 4 thread, ama g4560 modeline göre i3 7100 daha performanslı fakat neden bu işlemcilere para veriyorsun artık pek iş görmezler.