İ3 9100F Darboğaz sorunu

Reaksiyon skoru
2
Selamlar herkese, sorunum orta da RX570'i İ3 9100F ile kullanmaktayım, oyunlarda işlemci kullanımı %100 olduğu için fps drop yiyorum.
Örneğin GTA V'de ekran kartı kullanımı %70 iken işlemci %95-%100 arası gidip geliyor, bu da droplara neden oluyor, sebebini bir türlü anlayamadım, bilgisi olan var mı?

9100F nin zararları. Boşuna 9100F almayın demiyoruz.

Ekran kartınız nedir?

Selamlar herkese, sorunum orta da RX570'i İ3 9100F ile kullanmaktayım, oyunlarda işlemci kullanımı %100 olduğu için fps drop yiyorum.
Örneğin GTA V'de ekran kartı kullanımı %70 iken işlemci %95-%100 arası gidip geliyor, bu da droplara neden oluyor, sebebini bir türlü anlayamadım, bilgisi olan var mı?
çözünürlük ne ?

9100F nin zararları. Boşuna 9100F almayın demiyoruz.

Ekran kartınız nedir?

RX570, İşlemci de sorun olduğunu sanmıyorum, Youtube üzerinden benchmark testlerine baktığım da işlemci kullanımı max %80'e çıkıyor.
Bende var sıkıntı.

RX570, İşlemci de sorun olduğunu sanmıyorum, Youtube üzerinden benchmark testlerine baktığım da işlemci kullanımı max %80'e çıkıyor.
Bende var sıkıntı.
Ayarlarınız nedir?

Buna benzer sorun i3 7100+gtx 1050 ile yaşıyorum sorunun sebebi gtanın işlemci ağırlıklı bir oyun olması

Başka oyunda denedin mi hiç warzone PUBG fornite gibi ?

PUBG'de yaşadığımı hatırlıyorum, hatta bayağı drop da giriyordu, Valorant'da da %100, bir tek Dead By Daylight'da yaşamadım şu sorunu, o da oyun ekran kartı ağırlıklı olduğu için sanırsam.

İ3 9100F dünyanın en iyi işlemcisi diye boşuna söylemiyoruz.

PUBG'de yaşadığımı hatırlıyorum, hatta bayağı drop da giriyordu, Valorant'da da %100, bir tek Dead By Daylight'da yaşamadım şu sorunu, o da oyun ekran kartı ağırlıklı olduğu için sanırsam.
sıcaklıktan olabilir mi baktın mı hiç sıcaklığa ?

LogoMakr_09nwPE.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,670
Üyeler
190,945
Son üye
lordex!
Geri