Neler Yeni

i3 9100f,Palit Gtx 1650,CVL 8GB 3000Mhz ram

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Yunus Ergül
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar.
Dolar 7.75 ken yani 4-5 gün önce sistem topladım 3900 küsür TL'ye ve bunu ve bütçemin yukarıda olan miktar oldugunu belirttim ve şu parçaları topladım;
İşlemci:Intel Core i3 9100F
Anakart:Gigabyte H310M H
Ekran Kartı:palit GTX 1650(Super olanı 1700tl iken bu 1449tl idi bütçem yetse alırdım ama dolar artmışken alayım dedim)
Ram:Corsair Vengeance Lpx 8GB 3000mhz
HDD;Kioxia Exceria 240GB SATA 3
Kasa;(Aigo)DarkFlash Pollux(bunu önü ızgaralı ve yan tarafı mika cam üstünde toz filtresi var diye tercih ettim ama eğer neden Corsair Carbidr Spec 05 550w 80+ tercih etmedin derseniz cidden tasarımı çok hoşuma gitmedi ama haklısınız o da güzel ve daha kaliteli)
PSU;FSP HV PRO 550W 80+ Modüler
Tercih ettim FSP cidden iyi bir markadır ve bu ürün hakkında tek hayıflandığım nokta diğer psulara göre biraz daha hafif olması onun dışında sessiz ve performanslı bir psu.İlerde i7 9700k falan alabilirsem upgrade yaparım ve ekran kartı yükseltirsem diye 550w seçtim 400w hayli hayli yeter bu sisteme.
Sizin Görüşleriniz nedir?
Amd tercih etmedim değil aslında ama bütçem 4300tl falan olsa hazır bir sistem alırdım ama maalesef ekipman monitör derken kasaya ancak bu kadar ayırabildim :(.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
içine kurt düşürmek istemem ama en sorunlu parçaları bilerek mi aldın iade edebiliyorsan et

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Yunus Ergül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
içine kurt düşürmek istemem ama en sorunlu parçaları bilerek mi aldın iade edebiliyorsan et
Şey iade edebiliyorum hakkım var ama hangi parçalar sorunlu ? Kasa konusunda Ranker virgo mu alsam diye düşündüm ama...

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Şey iade edebiliyorum hakkım var ama hangi parçalar sorunlu ? Kasa konusunda Ranker virgo mu alsam diye düşündüm ama...
ranker virgo kasa al kioxia ssd sorunlu i3 9100f ölü bir işlemci gtx 1650 zaten o da leş corsair vengeance o ram tam performansını veremiyor zaten 2. el 3100 garantili rx 570 toplarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Yunus Ergül
ranker virgo kasa al kioxia ssd sorunlu i3 9100f ölü bir işlemci gtx 1650 zaten o da leş corsair vengeance o ram tam performansını veremiyor zaten 2. el 3100 garantili rx 570 toplarsın
Kioxia sorunlu olduğunu senden duydum diğer muadillerinin hepsi kronik sorunlu diyorlar forumda ve çevremde kullanan var ve memnunlar
Corsair Vengeance Lpx konusunda anakart 2666 mhz destekliyor zaten ve ileride sistem değişikliğine gidersem ryzen falan o ram uzun ömürlü ve soğutması iyi diye seçtim,
i3 9100f konusunda haklısın 4c 4t ama bu fiyat araliginda en iyisi oydu,Gtx 1650 konusunda Rx570 lerin ısınma problemi ve çok tdp gereksinini kısa ömürlü olmasına sebep oluyor okuduğum kadarıyla
Hepsini taksitle aldım psu hariç,Psu da bir sorun yok diğerlerini n11 uzerinden taksitle aldim iade konusunda nasil yapabilirim banka ile mi yoksa sadece iade ye basip urunu kargolamak yeter mi?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Aleyküm selam almadıysan yardımcı olalım aldıysan iade et şehrinden 2. el garantili pc bakalım veya sıfırını tekrar toplayalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kioxia sorunlu olduğunu senden duydum diğer muadillerinin hepsi kronik sorunlu diyorlar forumda ve çevremde kullanan var ve memnunlar
Corsair Vengeance Lpx konusunda anakart 2666 mhz destekliyor zaten ve ileride sistem değişikliğine gidersem ryzen falan o ram uzun ömürlü ve soğutması iyi diye seçtim,
i3 9100f konusunda haklısın 4c 4t ama bu fiyat araliginda en iyisi oydu,Gtx 1650 konusunda Rx570 lerin ısınma problemi ve çok tdp gereksinini kısa ömürlü olmasına sebep oluyor okuduğum kadarıyla
Hepsini taksitle aldım psu hariç,Psu da bir sorun yok diğerlerini n11 uzerinden taksitle aldim iade konusunda nasil yapabilirim banka ile mi yoksa sadece iade ye basip urunu kargolamak yeter mi?
normal bir kullanıcı ssdnin sorunlu olduğunu anlayamaz direk zaten onun için memnun sanıyolar kankam

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Yunus Ergül
Aleyküm selam almadıysan yardımcı olalım aldıysan iade et şehrinden 2. el garantili PC bakalım veya sıfırını tekrar toplayalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal bir kullanıcı ssdnin sorunlu olduğunu anlayamaz direk zaten onun için memnun sanıyolar kankam
Aldım ama monte etmedim.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
psu kalsın iade nasıl edilir bilmiyorum emin ol 2. el bundan daha iyi sistem toplanır ryzen topla ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Yunus Ergül

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046