Neler Yeni

i3 9100F RX 570 4 GB sistem alınır mı ?

Matkap's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yiğit Görkem
2000tl'den fazla vermeyin derim. Sistem alınır ama fiyat biraz daha düşürülmeli.
Bütün parçaların 1.5 seneye yakın garantisi var ve şuan sıfır fiyatı 3200-3500 dolaylarında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hep dostlar kazık atar ama neyse. Birde dikkatli olun AMD GPU'larda mining yapılıyor.
Dediğim gibi.2019 Ekim ayında sıfır olarak Teknobiyotik üzerinden aldı.Mining mevzusu yok yani.

Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin demişler arkadaşın alınmayacak ise bu uygulama ile belirtilen özelliklerde mi diye test edin
Sistem 6 maksimum 7 aylık. Gerek var mı sizce ? Ne olur ne olmaz yapılmalı tabii.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bütün parçaların 1.5 seneye yakın garantisi var ve şuan sıfır fiyatı 3200-3500 dolaylarında.
2000 bile çok dostum kazık yiyeceksin arkadaşından ayak üstü yapma gözünü seveyim. İsterse 1 günlük olsun ikinci el konumuna düştüğü anda sistemin fiyatı yarı yarıya düşer. Şuan 3200 tutuyor iki ay sonra piyasa düzeldiğinde (tabi belli değil belki bir ay belki üç ay) sıfırı senin aldığın fiyattan daha düşük yada aynı olacak. Umarım anlatabilmişimdir. Kazık yeme diye yol göstermemize gülen emoji atmanı da cahilliğine veriyorum.

Matkap's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yiğit Görkem
2000 bile çok dostum kazık yiyeceksin arkadaşından ayak üstü yapma gözünü seveyim. İsterse 1 günlük olsun ikinci el konumuna düştüğü anda sistemin fiyatı yarı yarıya düşer. Şuan 3200 tutuyor iki ay sonra piyasa düzeldiğinde (tabi belli değil belki bir ay belki üç ay) sıfırı senin aldığın fiyattan daha düşük yada aynı olacak. Umarım anlatabilmişimdir. Kazık yeme diye yol göstermemize gülen emoji atmanı da cahilliğine veriyorum.
İlk defa senden duyuyorum böyle şeyleri. Sadece sen dedin kazık yiyeceksin alma diye ama herkes ucuza alıyorsun kaçırma diyor.Ne yapılmalı ?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
valla ben bu arkadaşa katılıyorum 2500 tl banada çok geldide neden söylemedim bilmiyorum fiyatı bence 2200 civarına indirebiliyorsanız alın en kötü yani piyasa yavaştan düzeliyor pişman olmayın diye diyorum mesela 2200 e alırsanız ramini arttırırsınız kalan parayla sistem rahatlar performans artar

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
İlk defa senden duyuyorum böyle şeyleri. Sadece sen dedin kazık yiyeceksin alma diye ama herkes ucuza alıyorsun kaçırma diyor.Ne yapılmalı ?
Şuan piyasa gereksiz pahalı olduğu için uygun gözüküyor olabilir ama değil. Adam 7 ay önce sıfır topladığı fiyattan pahalıya satıyor belki şuan sana. 2000tl'den alabiliyorsan al. Satmazsa da takma. Daha iyisini bulursun.

Matkap's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yiğit Görkem
Şuan piyasa gereksiz pahalı olduğu için uygun gözüküyor olabilir ama değil. Adam 7 ay önce sıfır topladığı fiyattan pahalıya satıyor belki şuan sana. 2000tl'den alabiliyorsan al. Satmazsa da takma. Daha iyisini bulursun.
Peki. Bu nasıl ? https://www.teknobiyotik.com/oyuncu...5ghz-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyun-bilgisayari.html

Daha iyisi nasıl olur ? Bu attığım sistem ondan iyi mi ?

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Top Bottom