bilgisayarım i3 işlemcili bi model ekran kartım geforce 9500 gt toplamda 2 tane ram slotum var ve 2glık var sindede ram kullanımım önceden %70 ken şuan da %50 yigeçmiyor ve işlemci kullanımım %70 den aşşa düşmüyor ne yapmalıyım
Kaçıncı nesil?bilgisayarım i3 işlemcili bi model ekran kartım geforce 9500 gt toplamda 2 tane ram slotum var ve 2glık var sindede ram kullanımım önceden %70 ken şuan da %50 yigeçmiyor ve işlemci kullanımım %70 den aşşa düşmüyor ne yapmalıyım
nesil deil sadece i3 baya eski 10yıllık bi pc anlamadım bendeKaçıncı nesil?
Fanın tozunu almayı deneyebilirsin eğer 10 yıldır tozunu almıyorsan.nesil deil sadece i3 baya eski 10yıllık bi PC anlamadım bende
temizlik yapıyorum düzenli olarak ama anlamadığım bi şekilde işlemci kullanımım fazlalaştı ve ram kullanımım azaldı acaba ramlerde mi bi sıkıntı varFanın tozunu almayı deneyebilirsin eğer 10 yıldır tozunu almıyorsan.
Termal macun sürdün mü?temizlik yapıyorum düzenli olarak ama anlamadığım bi şekilde işlemci kullanımım fazlalaştı ve ram kullanımım azaldı acaba ramlerde mi bi sıkıntı var
hayır işlemci soğutucusu üzerinde var die bildiğimden dolayı sürmedimTermal macun sürdün mü?