Neler Yeni

i312100F&RTX 3050 Psu önerisi

mucahit97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mücahit
Bütçe
1500
Merhaba, sistemim için hangi güç kaynağını kullanmalıyım?

İşlemci: i3 12100F

Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 3050

RAM: 16GB DDR4

Anakart:Asus Prime B660M-K 5333MHz

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Merhaba, sistemim için hangi güç kaynağını kullanmalıyım?

İşlemci: i3 12100F

Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 3050

RAM: 16GB DDR4

Anakart:Asus Prime B660M-K 5333MHz

mucahit97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mücahit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim. İtopya'dan hazır sistem alımı yaptım fakat güç kaynağını yükseltmeyi unutup önerilen güç kaynağını seçmişim. Şu durmda ya idare edeceğim ya da siparişi ipta edip yeniden sipariş vereceğim. Güç kaynağı linkini aşağı bırakıyorum sizce idare eder mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Kurt
Yorumlarınız için teşekkür ederim. İtopya'dan hazır sistem alımı yaptım fakat güç kaynağını yükseltmeyi unutup önerilen güç kaynağını seçmişim. Şu durmda ya idare edeceğim ya da siparişi ipta edip yeniden sipariş vereceğim. Güç kaynağı linkini aşağı bırakıyorum sizce idare eder mi ?

Ben 5 aydan beri kullaniyorum bir sikinti cikmadi senin gibi itilopyadan hazir sistemde aldım çok yormadan kullanabilirsin ama degişmeni tavsiye ederim ben elime para gecince degisicem

mucahit97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mücahit
Ben 5 aydan beri kullaniyorum bir sikinti cikmadi senin gibi itilopyadan hazir sistemde aldım çok yormadan kullanabilirsin ama degişmeni tavsiye ederim ben elime para gecince degisicem
Çok teşekkür ederim hocam içimi rahatlattın. Sistem elime ulaşınca test edip duruma göre yükseltirim artık.

mucahit97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mücahit

mucahit97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mücahit
Mücahit hocam hevesini kırmak gibi olmasın ama bu sistemi iade etme şansın var mı?
Sistemin kusuru nedir ki ? Hem artık çok geç hocam, şu an faturalanma aşamasında bir kaç güne kargolanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Sistemin kusuru nedir ki ? Hem artık çok geç hocam, şu an faturalanma aşamasında bir kaç güne kargolanır.
Bu fiyata çok daha iyi sistem alırız size, sıfır yine hazır sistem. Eğer tabi bunu değerlendirmek istediyseniz hayırlı olsun hocam. Bu fiyata R5 5600 + RX6700 toparlanır veya R5 5500 ile 3060.

mucahit97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mücahit
Bu fiyata çok daha iyi sistem alırız size, sıfır yine hazır sistem. Eğer tabi bunu değerlendirmek istediyseniz hayırlı olsun hocam. Bu fiyata R5 5600 + RX6700 toparlanır veya R5 5500 ile 3060.
Anladım teşekkür ederim hocam. Forum da konu açsam çok faydalı olacakmış artık bir daha ki teknoloji alışverişinde mutlaka yaparım. Sistemi 11.000 lirayken bir kaç özelleştirme yaparak 13.000 TL' ye aldım. Fiyatı bugün yükselmiş, ben eski fiyattan aldım.

Top Bottom