D Dehaa 80+ Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Deha Dün, 20:10 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 GT 1010 yazmış: Her oyunda mi oluyor? Devamı için tıklayın... merhaba evet her oyunda oynadıgım rainbow fortnite apex gibi 20 den fazla oyun oynadım sadece metro redux te mi ne olmadı öyle bişey
GT 1010 yazmış: Her oyunda mi oluyor? Devamı için tıklayın... merhaba evet her oyunda oynadıgım rainbow fortnite apex gibi 20 den fazla oyun oynadım sadece metro redux te mi ne olmadı öyle bişey
theGladyator01 80+ Bronze Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 1,074 Dahası Reaksiyon skoru 379 İsim HasHoca Dün, 20:12 #15 Dehaa yazmış: merhaba evet her oyunda oynadıgım rainbow fortnite apex gibi 20 den fazla oyun oynadım sadece metro redux te mi ne olmadı öyle bişey Devamı için tıklayın... ISı değerleeini atarmısın ?
Dehaa yazmış: merhaba evet her oyunda oynadıgım rainbow fortnite apex gibi 20 den fazla oyun oynadım sadece metro redux te mi ne olmadı öyle bişey Devamı için tıklayın... ISı değerleeini atarmısın ?
D Dehaa 80+ Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Deha Dün, 20:15 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 theGladyator01 yazmış: ISı değerleeini atarmısın ? Devamı için tıklayın... Ekran kartı en yüksek 72 işlemci en yüksek 89 derece civarını görüyor Boşta ise ekran kartı ortalama 45 işlemci ortalama 35 derece civarı
theGladyator01 yazmış: ISı değerleeini atarmısın ? Devamı için tıklayın... Ekran kartı en yüksek 72 işlemci en yüksek 89 derece civarını görüyor Boşta ise ekran kartı ortalama 45 işlemci ortalama 35 derece civarı