MX350 ile kullanıyorum darboğaz oluyor çünkü işlemci 75 dereceye çıkınca soğumak için hızı düşürüyor.Yapmaz MX330 ile kombine ediliyor
MX350 ile kullanıyorum darboğaz oluyor çünkü işlemci 75 dereceye çıkınca soğumak için hızı düşürüyor.Yapmaz MX330 ile kombine ediliyor
MÜKEMMEL İŞLEMCİ HARİKA İŞLEMCİ HEMEN AL DURMA AL TIKLA AL ANINDA SİPARİŞ ETben yeniliğini mi sordum okumayı bilmiyor konuşuyor adama bak
Sana bir şey sorabilir miyimben yeniliğini mi sordum okumayı bilmiyor konuşuyor adama bak
Yaw yeter boş kavga etmeyinMÜKEMMEL İŞLEMCİ HARİKA İŞLEMCİ HEMEN AL DURMA AL TIKLA AL ANINDA SİPARİŞ ET![]()
MX130 ile yapması çok zor. Gücü yetiyor sonuçta MX330a soğutması modele bağlı bir şey. Ayrıca laptopun performans düşürüyorsa ve soğutması iyi değilse neden işlemcide oluyor suç anlayamadım. Aydınlatır mısın?MX350 ile kullanıyorum darboğaz oluyor çünkü işlemci 75 dereceye çıkınca soğumak için hızı düşürüyor.
İntel, 10. nesil G serisi işlemcileri 75 derece üstüne çıkınca frekans düşürmeye programlamış yani oyun oynamak imkansıza yakın, isterse içinde mx110 olsun işlemci frekans düşürdüğü için drop yapıyor, ki bu sorun 1035G1 işlemcili her laptopda var, sadece Dell'in modellerinde çözümü mevcut yani soğutma ile alakalı bir durum değil. Sonuç olarak 1035G1, günlük işlerde kullanılmak dışında alınması gereken bir işlemci değil.MX130 ile yapması çok zor. Gücü yetiyor sonuçta MX330a soğutması modele bağlı bir şey. Ayrıca laptopun performans düşürüyorsa ve soğutması iyi değilse neden işlemcide oluyor suç anlayamadım. Aydınlatır mısın?
adam işlemcinin mobil işlemci olduğunuda bilmiyorMÜKEMMEL İŞLEMCİ HARİKA İŞLEMCİ HEMEN AL DURMA AL TIKLA AL ANINDA SİPARİŞ ET![]()
arkadaşım almış kendisi uhd graphics i kullandığında 30 40 fps alıyormuş mx130u kullandığında bazen darboğaz oluyormuş darboğaz olunca 10-20 arasıda fps oluyormuş darboğaz olmadığında fps 90-120 arasında oluyormuş öyle dedi doğrumu bilimemİntel, 10. nesil G serisi işlemcileri 75 derece üstüne çıkınca frekans düşürmeye programlamış yani oyun oynamak imkansıza yakın, isterse içinde mx110 olsun işlemci frekans düşürdüğü için drop yapıyor, ki bu sorun 1035G1 işlemcili her laptopda var, sadece Dell'in modellerinde çözümü mevcut yani soğutma ile alakalı bir durum değil. Sonuç olarak 1035G1, günlük işlerde kullanılmak dışında alınması gereken bir işlemci değil.
KARDEŞİM GÜZEL KARDEŞİM, eski dememin sebebi o işlemcinin laptop içinde olması zaten, o işlemci 2019 da çıktığına göre geri kalan parçaları da o civarda çıkmıştır değil mi? 2 YIL ÖNCE ÇIKAN ÜRÜNE YAPILAN YATIRIM BOŞADIR.adam işlemcinin mobil işlemci olduğunuda bilmiyor
Post automatically merged:
arkadaşım almış kendisi uhd graphics i kullandığında 30 40 fps alıyormuş mx130u kullandığında bazen darboğaz oluyormuş darboğaz olunca 10-20 arasıda fps oluyormuş darboğaz olmadığında fps 90-120 arasında oluyormuş öyle dedi doğrumu bilimem
mesela hangi parçaKARDEŞİM GÜZEL KARDEŞİM, eski dememin sebebi o işlemcinin laptop içinde olması zaten, o işlemci 2019 da çıktığına göre geri kalan parçaları da o civarda çıkmıştır değil mi? 2 YIL ÖNCE ÇIKAN ÜRÜNE YAPILAN YATIRIM BOŞADIR