Neler Yeni

Çözüldü✓ i5-10400F + 1660 Super sistem alınır mı ?

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
M2 sdd ile sata ?
350TL'ye 250GB M.2 bile olsa SSD Alınmaz bence. 70TL daha koysan Patriot Burst 480GB'lar var. Bir de o SSD B460M-A PRO'nun 1 M.2 Yuvasının olması ve o yuvanın da ekran kartının tam dibinde olduğundan ekran kartının sıcaklıklarından etkilenmesi muhtemel. M.2 SSD Almak pek mantıklı olmaz bu sisteme.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
hocam ben silip b460 ile değiştim ama nedense silinmiş ve b460 sız gözüküyordu sonradan gördüm de değiştim kusura bakmayın nasıl oldu bilmiyorum
Estağfurullah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sana ryzen 5 3600 önermiştim neden intel yaptın şimdi farkettim uyumsuz o ikili
B450'ye Intel takmayı mı düşünüyorsun?
Arkadaş daha öncede konu açmıştı ben 5 3600 + b450 önermiştim arkadaş geri bütçeden dolayı 10400f yapıp konu açmış :) bende farketmedim ilk te

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
@ReXnaTeCh sağolsun <3

psu da yanma patlama gibi sorunlar yaşar mıyım ? ana kartda eski gibi sorunlar yaşar mıyım ramda gecikme yüksek çip bellek kalitesiz sorunu yaşar mıyım ? ve işlemci rami 2666 mhz a kadar kullanabiliyormuş o zaman rami daha düşük mhz da mı almam lazım ?
sistemde ekran kartı yok ekran kartını da palit 1660 süper yapacağım stoklar gelip fiyatların düzeleceği zaman
Hocam dediğim gibi O M.2 yuvasına M.2 SSD takarsanız ekran kartının sıcaklıklarından etkilenip sıcaklığı düşebilir ve böylece performansı da oldukça düşebilir. Onun yerine SATA SSD almanızı öneririm. Zaten M.2 ile günlük kullanımda en fazla 1.5 saniye gibi bir şey farkediyor.

XPG Pylon 650W biraz fazla kalmış gibi. 550W bile rahatça o sisteme yeterdi. Diğer her şey iyi gibi.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Hocam dediğim gibi O M.2 yuvasına M.2 SSD takarsanız ekran kartının sıcaklıklarından etkilenip sıcaklığı düşebilir ve böylece performansı da oldukça düşebilir. Onun yerine SATA SSD almanızı öneririm. Zaten M.2 ile günlük kullanımda en fazla 1.5 saniye gibi bir şey farkediyor.

XPG Pylon 650W biraz fazla kalmış gibi. 550W bile rahatça o sisteme yeterdi. Diğer her şey iyi gibi.
ssd için hafızaya ihtiyacım yok harici disklerim var okuma yazma hızının fiyatına göre en yükse olmasını istiyorum o yüzden m2 tercih ettim

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
ssd için hafızaya ihtiyacım yok harici disklerim var okuma yazma hızının fiyatına göre en yükse olmasını istiyorum o yüzden m2 tercih ettim
HDD'ye oyun yüklemek gerçekten kanser edebiliyor. Droplardan kendinizi yiyebilirsiniz o derece. 250GB almak yerine 70TL daha verip 480GB almak, bir de bazı oyunları SSD'ye kurmak çok daha iyi olur. Emin olun 70TL'ye SATA olsa bile değecektir.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
HDD'ye oyun yüklemek gerçekten kanser edebiliyor. Droplardan kendinizi yiyebilirsiniz o derece. 250GB almak yerine 70TL daha verip 480GB almak, bir de bazı oyunları SSD'ye kurmak çok daha iyi olur. Emin olun 70TL'ye SATA olsa bile değecektir.
oyunlar vs her şey yüklü ve kurulu 1 tb dolu ayreten 320 gb lık hard disk kullanıyorum yüklemede vs sorun yaşamam formatlasam bile 1 2 günlük pcyi salarım yükler kendine önemli olan benim için okuma yazma hızının yüksek olması ssd ye ekran görüntüsü ve ekran kaydı dışında bişi koymayı planlamıyorum

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
oyunlar vs her şey yüklü ve kurulu 1 tb dolu ayreten 320 gb lık hard disk kullanıyorum yüklemede vs sorun yaşamam formatlasam bile 1 2 günlük pcyi salarım yükler kendine önemli olan benim için okuma yazma hızının yüksek olması ssd ye ekran görüntüsü ve ekran kaydı dışında bişi koymayı planlamıyorum
Hocam M.2 SSD ile SATA arasında en fazla sadece 1 - 1.5 saniye var. 70TL daha verip 480GB almak gerçekten çok daha mantıklı olur. Sizi zorlamıyorum ama gerçekten 350TL'ye A2000 değmez. Ayrıca kendim SSD ve HDD bir arada kullanmış birisi olarak söylüyorum ki; gerçekten HDD'ye kurduğunuz oyunlarda drop sorunlarınızdan kendinizi yersiniz. Fortnite'da, CS:GO'da aşırı geç yüklenmesi, GTA'ya girerken 2 saat beklemem gibi gibi.

Asıl o ekran görüntüsü ve kayıt vb HDD'ye konulmalı. O dosyalar depo'dur. Asıl önemli olanları SSD'ye kurmak gerçekten fark ediyor.

Bir bu video'ya bakın derim. Eğer yok ben istemiyorum dersenizde sizi zorlamıyorum. Ben sadece bana olan oldu, sizin bütçeniz var iken size de aynısı olmasın diye uğraşıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,191
Üyeler
167,935
Son üye
yersef8
Top Bottom