güzeldir ama ssd hakkında çok bir bilgim yok ama onun dışında harikaSizce parçalar uyumlu mu? ekran kartım 2060
Gigabyte anakart yerine, MSI B460M-A Pro veya da MSI B460M Pro tercih edin, ramları crucial ballistix 3000 mhz cl15 8*2 yapın. Hayırlı olsun.Sizce parçalar uyumlu mu? ekran kartım 2060
Toplam fiyat? Ayrıca daha iyi bier PSU alınabilir.
Neden?Psu ve m2 güzel değil.
Evet hocam neden psu iyi değil corsair gibi bi markadan bahsediyoruzToplam fiyat? Ayrıca daha iyi bier PSU alınabilir.
PSU iyi merak etmeyin hocam, o fiyatta da iyisi bulunur mu bilemiyorum zaten. Ramları dediğim gibi yapın anakart da değişebiliyorsanız çok güzel olur. Sistem çok iyi hayırlı olsun.Evet hocam neden psu iyi değil corsair gibi bi markadan bahsediyoruz
Corsairin her psu'su iyi değil açıkçası. O psu o fiyatı hak etmiyor.Evet hocam neden psu iyi değil corsair gibi bi markadan bahsediyoruz
Teşekkürler hocam 1 aylık birikimle bu çıktı ortaya danışmak istedim yinedePSU iyi merak etmeyin hocam, o fiyatta da iyisi bulunur mu bilemiyorum zaten. Ramları dediğim gibi yapın anakart da değişebiliyorsanız çok güzel olur. Sistem çok iyi hayırlı olsun.