Neler Yeni

RTX 2060 R5 5600X Kaç FPS Alırım

jzqyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa isaoglu
kazık sıfır alırsın ki o ikisini o paraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

a620me pro ve 7500f ikilisi sıfır 9000 zaten brom
Reis orası doğruda 2x8 4800 ram ve ak 400 soğutucu da alıyorum bu fiyata

Bu sefer ram ve soğutucum eksik olucak internetten alırsam ve bu alcağım parçalar da sıfır zaten sadece 7500f 2 ay kullanılmış diğer parçalar hep sıfı

Reis orası doğruda 2x8 4800 ram ve ak 400 soğutucu da alıyorum bu fiyata

Bu sefer ram ve soğutucum eksik olucak internetten alırsam ve bu alcağım parçalar da sıfır zaten sadece 7500f 2 ay kullanılmış diğer parçalar hep sıfı
iyi o zaman kanka ne diyeyim ho

jzqyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa isaoglu
iyi o zaman kanka ne diyeyim ho
Reis hangi parçaları alsam daha mantıklı olur acaba ? Hangi sistemde daha iyi performans görürüm 280 hz monitörüm var artık oyunu akıcı şekilde yüksek performansla oynamak istiyorum. Genel olarak valorant tarzı fps oyunları oynuyorum zaten.

Ama söylediğine göre a620 m-e düşük kalıyor dedin kafama takıldı pek de anlamıyorum bir sorun yaratır mı ve aldığım 4800 mhz ramler yeterli olur mu ?

Reis hangi parçaları alsam daha mantıklı olur acaba ? Hangi sistemde daha iyi performans görürüm 280 hz monitörüm var artık oyunu akıcı şekilde yüksek performansla oynamak istiyorum. Genel olarak valorant tarzı fps oyunları oynuyorum zaten.

Ama söylediğine göre a620 m-e düşük kalıyor dedin kafama takıldı pek de anlamıyorum bir sorun yaratır mı ?
ddr5 alsan daha iyi olur

sorun yaratmaz ben kullanıyorum ama işte ceremesini de çekiyorum 2. m2 slotu yok expo açınca sistem bios süresi 3 katına çıkıyor falan sıkıntı yaşamazsın ama

jzqyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa isaoglu
ddr5 alsan daha iyi olur

sorun yaratmaz ben kullanıyorum ama işte ceremesini de çekiyorum 2. m2 slotu yok expo açınca sistem bios süresi 3 katına çıkıyor falan sıkıntı yaşamazsın ama
Şuan 250 gb bir ssd var ilerde 1tb m2 ssd almayı düşünüyorum yeterli olmaz mı ?

jzqyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa isaoglu
Şuan 250 gb bir ssd var ilerde 1tb m2 ssd almayı düşünüyorum yeterli olmaz mı ?
Birde 7500f li parçalarla 4800 mhz olan ramlerle ortalama kaç fps alırım acaba ?

sana bağlı bende 1 tb m2 vardı birde 1tb sataya 2k vermek zorunda kaldım mecburen
Ya açıkcası dediğiniz gibi DDR 5 almam aslında daha mantıklı olur 7500f beni biraz daha uzun süreli götürür 5600x e göre daha yeni çünkü ileride sadece ekran kartımı yükseltirim kafam rahat olur diye düşünüyorum. Ama korkum şimdilik bir sıkıntı yaşamamam Fps drop tarzı darboğaz tarzı bir şey olur mu pek anlamadığım için de bilgi alarak almayı düşünüyorum.

Birde 7500f li parçalarla 4800 mhz olan ramlerle ortalama kaç fps alırım acaba ?

Ya açıkcası dediğiniz gibi DDR 5 almam aslında daha mantıklı olur 7500f beni biraz daha uzun süreli götürür 5600x e göre daha yeni çünkü ileride sadece ekran kartımı yükseltirim kafam rahat olur diye düşünüyorum. Ama korkum şimdilik bir sıkıntı yaşamamam Fps drop tarzı darboğaz tarzı bir şey olur mu pek anlamadığım için de bilgi alarak almayı düşünüyorum.
hangi oyun

kankam niye darboğaz olacak allahım delirecem 7500f daha güçlü niye darboğaz olsun

jzqyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa isaoglu
300 400 alırsın altına hiç inmez
O zaman tavsiyenizi dinleyip ddr5 olan parçaları alıyorum tekrar cebime para girdiğinde de bi m2 ssd ve ekran kartını yükseltirim kafam rahat olur reis. Anakart'ı değişmeme gerek varmı yoksa msi a620 m-e yeterli olur mu ?

O zaman tavsiyenizi dinleyip ddr5 olan parçaları alıyorum tekrar cebime para girdiğinde de bi m2 ssd ve ekran kartını yükseltirim kafam rahat olur reis. Anakart'ı değişmeme gerek varmı yoksa msi a620 m-e yeterli olur mu ?
depolama falan sıkıntı değilse yeterli olur.

jzqyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa isaoglu
depolama falan sıkıntı değilse yeterli olur.
Sistemim de fazla bir şey yok aslında Valorant Lol cs başka hiç bir şey yok Sistemi sadece oyun için kullanıyorum arada da video izlemek için falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,754
Üyeler
161,746
Son üye
Metekral123
Top Bottom