İntel işlemci kullan.Tekli çekirdekten çok intele optimize edilmiş bir oyun.kardeş amd ryzen 5 5600x, tek çekirdek performansı ne durumda.
ben eski bir oyun oynuyorum knight, tek çekirdeğe bakıyor hep, ryzen5 3600 ile hiç iyi değilde 5600x iyi gelirmi sence
evet doğru diyorsunuz intel tabanlı bir oyun. baılarıda tek çekirdeğe bakar diyorlar hiç bilgim yok amd kullandığım için.İntel işlemci kullan.Tekli çekirdekten çok intele optimize edilmiş bir oyun.
Valla ben 3500x ile bile maradonda 20 fps alıyordum.i3-10100f fazlasıyla yeter.Çoklu çekirdek de olsun derseniz 10400f öneririm.Ama oyun için f/p kralı 10100f.evet doğru diyorsunuz intel tabanlı bir oyun. baılarıda tek çekirdeğe bakar diyorlar hiç bilgim yok amd kullandığım için.
sizce ne almalıyım knight için. intel işlemci. imzamdaki pcmi intele çeviriceğim yakın zamanda
eyw teşekkürler. bir sorum daha olucak knight için ekran kartının bir önemi varmı. İşlemci intel yapsak yeterli olurmu.Valla ben 3500x ile bile maradonda 20 fps alıyordum.i3-10100f fazlasıyla yeter.Çoklu çekirdek de olsun derseniz 10400f öneririm.Ama oyun için f/p kralı 10100f.
Kartta nvdia olsun bence.eyw teşekkürler. bir sorum daha olucak knight için ekran kartının bir önemi varmı. İşlemci intel yapsak yeterli olurmu.