istediğini oyna hocam benimde güzel sistemim var cs mc oynuyorum arkadaşım diyo bu sistemle bunlar mı oynanır sanane diyorumEn güzelleri senin olsun hocam topladık ama gene gta vice cty oynuyoz :d
Benim 198. Az OC' li 3100' üm var.istediğini oyna hocam benimde güzel sistemim var cs mc oynuyorum arkadaşım diyo bu sistemle bunlar mı oynanır sanane diyorum
r15 single core testim 192 puan benim 3600'üm var
tabi senin silikon kaliteli oluncaBenim 198. Az OC' li 3100' üm var.
Bellekler daha iyi. 1 saate geliyortabi senin silikon kaliteli olunca
bekliyoruzBellekler daha iyi. 1 saate geliyor
hangi bellekleri aldın ?Bellekler daha iyi. 1 saate geliyor
OC yaptım bellek almadım. Seninkileri 3733 cl14 yapalım gel istersen.hangi bellekleri aldın ?
yok birazdan corsairlere yaparız pc parçaları geldi. Toplayıp yazarım sanaOC yaptım bellek almadım. Seninkileri 3733 cl14 yapalım gel istersen.
Corsairler cacık. Onlara bir şey yapamyız gibime geliyor. Team olanlar çok kaliteli. 3733 CL14 güzel performans artışına nasip olur. 3800 CL14 de yaparız işlemcin kaldırırsa ama sen istersen tabii.yok birazdan corsairlere yaparız PC parçaları geldi. Toplayıp yazarım sana
CL 14 deneriz sonra corsairleri CL 15 3400 gibi yapsak yeterCorsairler cacık. Onlara bir şey yapamyız gibime geliyor. Team olanlar çok kaliteli. 3733 CL14 güzel performans artışına nasip olur. 3800 CL14 de yaparız işlemcin kaldırırsa ama sen istersen tabii.
Oyun içi değerlere gecikmeler baya etki ediyor. Bakmaya bile gerek yok.Pratikte öle gözküyo oyun içi bakmak lazım.