Overclock yapacak mısın anakartın nedir?
Gigabyte H410M-HAnakart nedir?
10700F al o haldeGigabyte H410M-H
Ben olsam o işlemcilere verceğim para ile H610m ve 12100 f alır güncel e yelken açardım.Kullandığım sokete uyumlu olduğu için bu iki işlemci den birini almak istiyorum,
Hangisini tercih etmeliyim?
Oc yapmayacağım.İstesemde yapamam zatenh serisi anakartla oc yapmaya çalışma zaten
12100F almak istemiyorum, en azından 6 Core 12 thread olacak şekilde bir işlemci almak istiyorum.Ben olsam o işlemcilere verceğim para ile H610m ve 12100 f alır güncel e yelken açardım.
Anlıyorum ama ram olayından zaten istenilen performansı veremiyor sistem Biraz daha zorlayıp 12400f de olabilir sonrası 13. nesil yani önü uzun bir süre açık olurdu.Oc yapmayacağım.İstesemde yapamam zaten
12100F almak istemiyorum, en azından 6 Core 12 thread olacak şekilde bir işlemci almak istiyorum.
Anakartları biraz uçuk kaçık olmasa aslında alınır 12400F,Evet bu parayla 12100f kurtarır belki ama ne kadar idare eder bilemiyorum.Anlıyorum ama ram olayından zaten istenilen performansı veremiyor sistem Biraz daha zorlayıp 12400f de olabilir sonrası 13. nesil yani önü uzun bir süre açık olurdu.