seriouspicu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- doga
Merhabalar, i5 11.nesil işlemcili bilgisayarımda oyun oynarken cpu 100 oluyor ve oyundan atabiliyor hatta bazen bilgisayar kendini kapatıyor ancak mavi ekran vermiyor (bu yazdıklarım r6 oyununda oluyor)bunlar olmadan önce bilgisayarımda rdr2 oynarken kasanın çok ısındığını fark etmiştim sistemim rdr2 için uygun (gtx 1060 ti ,i5 11.nesil ve 16 gb ram var)bu olaydan sonra ise r6 oynarken veya başka sistem gereksinimleri yüksek olan rdr2 veya r6 gibi oyunlar oynarken oyundan atma ,bilgisayarın kendi kendini kapatması gibi sorunlar yaşadım, bir kerede rdr2 de mavi ekran yedim (hata kodunu şuan hatırlamıyorum) virüs olabilir mi diye düşündüm iki kere format attım internetten byond (ss13 oyunu için) indirmişitim one drive a kaydetmiş oradan da sildim anacak sildikten sonra bir daha format atmadım sadece byond dan şüpheleniyorum onu sildikten sonra format atsam düzelir mi? düzelmezse ne yapabilirim? işlemciyi mi değişmem lazım yoksa termal macunu mu yenilemeliyim ne yapmam gerektiğini bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim, durumu çok iyi anlatamamış olabilirim, kusura bakmayın. (bilgisayarı alalı bir yıl geçti, oyunda gpu ısısı 70 lerde o yüzden sorunun ekran kartında olduğunu düşünmüyorum)