Diğer parçalar? Tek önemli şey işlemci değilAlıntıyı görüntüle
lolde daha fazla fps almam gerekirken 100 fps bazen 90a düşüyor sebebi ne olabilir pcyi daha yeni formatladım kule tipi fan var
dostum 8x2 dual channel 16 gb 3200mhz ram var, 2060 var, 500 gb m2ssd var, asus prime h510m-e anakart var corsair spec delta 550w+80 kasam varDiğer parçalar? Tek önemli şey işlemci değil
İşlemci ve ekran kartı sıcaklık değerleri ne tam yüktedostum 8x2 dual channel 16 gb 3200mhz ram var, 2060 var, 500 gb m2ssd var, asus prime h510m-e anakart var corsair spec delta 550w+80 kasam var
Macunun yada fanda sorun var işlemci eğer kasa kapalı değilse 100dereceyi görmez stok fanla kasa kapalıysa o yüzdendir ama meshse montajlamada sorun vardıraynı işlemci bende var hocam lolu pek oynamıyorum ama fps testi için baktıgımda 180 240 arası fps vermıştı bide kule tipi fanınızı atar mısınız stok fan takılı şuan oyunlarda 100 derece göruyor işlemcim
hocam ısınan bi işlemci montajda bi sıkıntı yok kasa da mesh kasa 3 fanlı cs valoda 100 dereceyi görüyor bildiğiniz bende şaşırmıştımİşlemci ve ekran kartı sıcaklık değerleri ne tam yükte
Mesaj otomatik birleştirildi:
Macunun yada fanda sorun var işlemci eğer kasa kapalı değilse 100dereceyi görmez stok fanla kasa kapalıysa o yüzdendir ama meshse montajlamada sorun vardır
Isınan işlemci olsa da 100derece normal değil bence macun sürümünde bir hata olabilir bencehocam ısınan bi işlemci montajda bi sıkıntı yok kasa da mesh kasa 3 fanlı cs valoda 100 dereceyi görüyor bildiğiniz bende şaşırmıştım
kendim montajladım ya üzerinde macun sürülü diye surmedımIsınan işlemci olsa da 100derece normal değil bence macun sürümünde bir hata olabilir bence
Macun yenilerseniz sıcaklık düşer diye düşünüyorum üretici işlemcisini 100derecede çalıştırıcısak bir fan koymaz yanınakendim montajladım ya üzerinde macun sürülü diye surmedım
donanım sıcaklıklarını tam yükte çalıştırıp test edebileceğim uygulama biliyor musunuz oyuna girmedenİşlemci ve ekran kartı sıcaklık değerleri ne tam yükte
Mesaj otomatik birleştirildi:
Macunun yada fanda sorun var işlemci eğer kasa kapalı değilse 100dereceyi görmez stok fanla kasa kapalıysa o yüzdendir ama meshse montajlamada sorun vardır
Ekran kartı için furmark işlemci için Aida64 testlerini yapdonanım sıcaklıklarını tam yükte çalıştırıp test edebileceğim uygulama biliyor musunuz oyuna girmeden
Ekran kartı için furmark işlemci için Aida64 testlerini yap