yok overcloksuz kullanıcam yeterli olur diye düşünüyorum uygun mudur bu kule tipi olur mu yani pek anlamam da lga 1200 diyor işlemci snowman da bulamadım.Bende İ5 9600K var snowman m200 ile kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor.Sıcaklıklar 60-65 dereceyi geçmiyor.Overclok yapacaksan ama yeterli olmayabilir.
bulamadım 1200 yazısını güvenemedim açıkçası bi görebilsem :/işlemci uyumluluğuna bak ama takılır bence i5 var arasında
kesinlikle ama bütçem kısıtlı ondan bunu seçtim bunun da ışıklarını sevmiyorum acaba nasıl kablolarını kesebilirim.t6 ultra daha iyi olur.sonuçta bir kere alıyorsun. aradaki farka da değer bence.
Anakart ayarlarından PWM yerine dc ye çekince kesiliyordu herhalde ışıklar.Ya da kablo keseceksin.bulamadım 1200 yazısını güvenemedim açıkçası bi görebilsem :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
kesinlikle ama bütçem kısıtlı ondan bunu seçtim bunun da ışıklarını sevmiyorum acaba nasıl kablolarını kesebilirim.
bütçe 130 TL ışıksız var mıdır bildiğiniz kule tipi ben ısıklarını sevmiyorum devre dısı bırakmayı bilsem bırakırım.
kablodur da nasıl yapıcam acaba bir bilsem bildiğiniz bu sogutucuya benzer varmıdır ısıksız acaba?Anakart ayarlarından PWM yerine dc ye çekince kesiliyordu herhalde ışıklar.Ya da kablo keseceksin.
ışık kapanır kolay o. paran varsa t6 ultrayı al sen.kablodur da nasıl yapıcam acaba bir bilsem bildiğiniz bu sogutucuya benzer varmıdır ısıksız acaba?
çift fanlı diyor hem ön de hem arkada mı yani işe yarar mı baya bi fark olucagını sanmıyorum sanki?ışık kapanır kolay o. paran varsa t6 ultrayı al sen.
uyumlu mudur? ısıksız olana bakıyorum biraz da ben.Sıkıntı olmaz iyi soğutucu
tek mesele fan değil 6 tane bakır borusu var.tabi ki fark olacak.çift fanlı diyor hem ön de hem arkada mı yani işe yarar mı baya bi fark olucagını sanmıyorum sanki?
uyumlu mudur? ısıksız olana bakıyorum biraz da ben.
uyumlu mudur bu islemci ile.tek mesele fan değil 6 tane bakır borusu var.tabi ki fark olacak.