bilmiyorum ama kasamın linki atablirim yardımcı olursanız sevinirim.Kasa marka modeli nedir? En yüksek kaç mm hava soğutma destekliyor?
160mm desteği var , frost commander en mantıklısıbilmiyorum ama kasamın linki atablirim yardımcı olursanız sevinirim.
RAMPAGE X-HORSE 650W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RAINBOW FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE X-HORSE 650W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RAINBOW FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
160mm desteği var , frost commander en mantıklısı
evet doğru , seçenek olarak bu ürün veya sıvı soğutma isterseniz le520 alabilirsiniz ama ben bunu almanızı öneririrmThermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
bu ürünü alıyorum o zaman sakıncası var mıdır?