Neler Yeni

Öneri i5 11400f sıvı soğutma önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Talha Açıkgöz
merhabalar malum yaz geldi işlemci ısınmaya başladı bende sıvı soğutma arayışı içerisindeyim kasamın üst kısmı 280mm`ye kadar, ön taraf ise 360`a kadar destekliyor ileriye dönük olması için bir sıvı soğutma istiyorum anakartımda a-rgb portu yok ama a-rgb olsun bütçe ise max 4k taksit vs bulabilirsem çok iyi olur önerilerinizi bekliyorum

not:beyaz olursa çok iyi olur ama bu fiyatlara pek yok galiba

Son düzenleme:

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Tayfun Balım
merhabalar malum yaz geldi işlemci ısınmaya başladı bende sıvı soğutma arayışı içerisindeyim kasamın üst kısmı 280mm`ye kadar, ön taraf ise 360`a kadar destekliyor ileriye dönük olması için bir sıvı soğutma istiyorum anakartımda a-rgb portu yok ama a-rgb olsun bütçe ise max 4k taksit vs bulabilirsem çok iyi olur önerilerinizi bekliyorum
HOCAM BU İŞLEMCİYE SIVI SOĞUTMA İHTİYACINIZ YOK AMA İLERİYE DÖNÜK OLSUN DİYORSANIZ ARCTİC MARKASINDA İNDİRİM VARKEN ALIP GEÇİN. TEKNOBİYOTİK VE İNVENTUSTA İNDİRİMLER VAR. FORUM İÇİNDEKİ KONUYU DA DETAYLI OLARAK OKUYUP BİLGİ SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ.

Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Talha Açıkgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HOCAM BU İŞLEMCİYE SIVI SOĞUTMA İHTİYACINIZ YOK AMA İLERİYE DÖNÜK OLSUN DİYORSANIZ ARCTİC MARKASINDA İNDİRİM VARKEN ALIP GEÇİN. TEKNOBİYOTİK VE İNVENTUSTA İNDİRİMLER VAR. FORUM İÇİNDEKİ KONUYU DA DETAYLI OLARAK OKUYUP BİLGİ SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ.
tamam hocam ne kızıyonuz d:

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
ismail
Kardeşim tam göremiyorum yazı tipi boyutunu biraz büyütebilir misin?

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Tayfun Balım
tamam hocam ne kızıyonuz d:
Pardon hocam capslock açık kalmış dkdkdkdkd
Ama kesinlikle şu arctic markasına bakın bu fiyata zor bulursunuz.
Ben kule tipi almasaydım kesin alırdım o soğutucuyu

Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Talha Açıkgöz
Pardon hocam capslock açık kalmış dkdkdkdkd
Ama kesinlikle şu arctic markasına bakın bu fiyata zor bulursunuz.
Ben kule tipi almasaydım kesin alırdım o soğutucuyu
Sorun değil hocam ama 240 mm veya 360 mm konusunda biraz kararsız kaldım siz ne önerirsiniz? Eğer 360 alırsam ön panele takmak zorunda kalacağım

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Tayfun Balım
Sorun değil hocam ama 240 mm veya 360 mm konusunda biraz kararsız kaldım siz ne önerirsiniz? Eğer 360 alırsam ön panele takmak zorunda kalacağım
Hocam 240lık soğutucunun en iyi modellerini almazsan noctua gibi phantom spirit gibi elit kule tipi soğutucuların gerisinde kalıyor. O yüzden imkan varsa 360lık alın. Rgb takıntınız ve illaki sıvı soğutma olsun düşünceniz yoksa kaliteli kule tipi alın.

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Yağız Arslan Baytekin

en iyi soğutuculardandır pompa hızı yüksek bir sıvı soğutma fiyatına göre soğutma performansı güzel trifact kanalında incelemesini ve testine bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Talha Açıkgöz

en iyi soğutuculardandır pompa hızı yüksek bir sıvı soğutma fiyatına göre soğutma performansı güzel trifact kanalında incelemesini ve testine bakabilirsin
hocam yine bu markanın frozen warframe modeli var o nasıldır? ek olarak pompa hızının yüksek olması çok ses yapmaz mı ?

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Yağız Arslan Baytekin
hocam yine bu markanın frozen warframe modeli var o nasıldır? ek olarak pompa hızının yüksek olması çok ses yapmaz mı ?
thermalright tercih edilme sebeplerinden bir tanesi de bu az ses çıkarıyor soğutucuları
Mesaj otomatik birleştirildi:

frozen warframe konusunda bir Bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Talha Açıkgöz
thermalright tercih edilme sebeplerinden bir tanesi de bu az ses çıkarıyor soğutucuları
Mesaj otomatik birleştirildi:

frozen warframe konusunda bir Bilgim yok
tamamdır hocam sağolun ya arctic ya da frozen notte bakacağım herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,007,323
Üyeler