Oyun içinde Görüntü Ayarları'ndan karakter ink kaldır ve Gölgeleri Düşük veya Kapalı yap. Ekstra Güç Seçenekleri'nden yüksek Performans veya nihai Performans moduna alarak dene bakalım. Bunlar da olmazsa büyük ihtimalle işlemci ısınıp frekans kısıyordur Isıları kontrol et.düz xmp açıktı daha şimdi girip 2ye aldım görev yöneticisinde 3200 mhz gözüküyor ama bir şey değişmedi
bu videoyu gördüm ancak bu videodaki arkadaşda sorun olduğunu düşünüyorum ve bütün ayarlar en yüksekte oynuyor 165hz ekranım olduğu için altına düştüğünde açık kamera oynadığım için takılmalar yaşıyorumYazılımsal bir sorun gibi duruyor. Eğer aşağıdaki videodaki değerlere yakınsa sorun da olmayabilir. Dövüş esnasında 125-130 FPS gördüm. Belki bir tık güncellemeler eksikse falan onları yapıp, 1-2 ince ayar ile istikrarını artırabiliriz. Ama açıkcası LoL FPS oyunu değil, fare tarafında bir akıcılık sorunu yaratmıyorsa ben 60 FPS sabitleyip oynardım. Her türlü sabit FPS oynardım diyelim.
Aida64 HTML raporu oluşturup paylaşırsanız yardımcı olurum.
Rehber: AIDA64 HTML Raporu Oluşturma
AIDA64'ü bulunduğu yerden çalıştırın. Rapor yazana tıklayın. Özel seçim seçip ileri tıklayın. İşaretlenmiş olanların tikini kaldırın. Buradaki işaretlenmiş olanın da kaldırın. HTML seçip Son'a tıklayın. Dosyayı kaydet tıklayın. Masaüstünü seçip Kaydet'e tıklayıp kaydedin...www.technopat.net
yaptım ancak bir şey değişmedi işlemcim 70 derece ve oyunda yüzde 22 kullanıyor cpuyu gpu ise 11 civarındaOyun içinde Görüntü Ayarları'ndan karakter ink kaldır ve Gölgeleri Düşük veya Kapalı yap. Ekstra Güç Seçenekleri'nden yüksek Performans veya nihai Performans moduna alarak dene bakalım. Bunlar da olmazsa büyük ihtimalle işlemci ısınıp frekans kısıyordur Isıları kontrol et.
Bu değerler ne kankabu videoyu gördüm ancak bu videodaki arkadaşda sorun olduğunu düşünüyorum ve bütün ayarlar en yüksekte oynuyor 165hz ekranım olduğu için altına düştüğünde açık kamera oynadığım için takılmalar yaşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaptım ancak bir şey değişmedi işlemcim 70 derece ve oyunda yüzde 22 kullanıyor cpuyu gpu ise 11 civarında
Vallaha Ekran kartına takılı .dBu değerler ne kankaKasanın arkasına bak. Monitörden gelen HDMI DP kablosu, yukarıdaki dikey anakart çıkışına mı takılı, yoksa aşağıdaki yatay Ekran Kartı girişine mi? Ekstra
grafik ayarlarına gir League of Legends'ı bul Seçenekler de ve Yüksek Performans seçeneğini işaretle.