uyumlu değil sanırım işlemciyleASUS TUF GAMING Z590-PLUS WIFI Intel Z590 DDR4 5133MHz(OC) Anakart
ASUS TUF Gaming Z590-PLUS WIFI, en yeni Intel® işlemcilerinin en önemli unsurlarını alıp oyunlara yönelik özellikler ve kanıtlanmış dayanıklılıkla bir araya getiriyor. Askeri sınıf bileşenler…www.gaming.gen.tr
12400 ve bu anakartı aldım arkadaşlar.anakarttan pek anlamam ama fiyatı baya ucuz
Sence 5600x + Anakartmı yoksa bu indirimli intel + b560 mı ?Şuna uygun 1500tl ye anakart olsada 4000 liraya gelse işlemci anakart.
1700 olana bakcan knkssstüh neyse satarız en kötü
b560 12.nesil ile uyumlu muSence 5600x + Anakartmı yoksa bu indirimli intel + b560 mı ?
Soketler farklı uymazASUS TUF GAMING Z590-PLUS WIFI Intel Z590 DDR4 5133MHz(OC) Anakart
ASUS TUF Gaming Z590-PLUS WIFI, en yeni Intel® işlemcilerinin en önemli unsurlarını alıp oyunlara yönelik özellikler ve kanıtlanmış dayanıklılıkla bir araya getiriyor. Askeri sınıf bileşenler…www.gaming.gen.tr
12400 ve bu anakartı aldım arkadaşlar.anakarttan pek anlamam ama fiyatı baya ucuz
Yanaşamazda hocam 12 ay taksitle bunu bide işlemciyi alsan 4kyı geçiyor. Ekran kartımı da 6500xt yaptım yeni onun borcu bitsinde bu işlemciler ucuzlayınca alırız çok pahalı geldi3500x bunun yanına yanaşamaz
eve sadece gpu var içinde buda bir artı aslında...Fark yok başka
Bitirmişler, iptal edicem aldığım işlemciyi de hevesim kursağımda kaldı. İade etme yerini de bulamadım daha.12400 olan daha ucuzz
Fiyatları da önemli. Hangisi ucuzsa onu alırdım. Performansları çok yakın.Sence 5600x + Anakartmı yoksa bu indirimli intel + b560 mı ?
Hocam saolun, valla bende onunla uğraşıyordum.iptal butonu yok bu sitede müşteri hizmetlerini araman gerek