i5-12400f boşta ki değerler nasıl olmalıdır

Ivae99

80+
Reaksiyon skoru
25
Arkadaşlar merhaba. önceden boştayken 25 derecelerde geziyordu şimdi 40 derecelere kadar yükseldi normal midir bu kule tipi soğutucum var

kule tipi ile boşta nasıl 25 oluyor

kule tipi ile boşta nasıl 25 oluyor
olması yasak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting)

soğutucum

30 40 arası normal diyebiliriz ama macun eskidiyse o yüzden sıcaklık artmış olabilir

Arkadaşlar merhaba. önceden boştayken 25 derecelerde geziyordu şimdi 40 derecelere kadar yükseldi normal midir bu kule tipi soğutucum var
25 den 40 olduysa soğutucuyu ve macunu kontrol et.

sistem 1 aylık normal midir o kadar kısa sürede macunun kuruması

olması yasak mı

ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting)

soğutucum
bendede bu soğutuc var gayet iyi 5600 işlemcim boşta 35 40 derece arası gayet normal bişey olmaz knk

bendede bu soğutuc var gayet iyi 5600 işlemcim boşta 35 40 derece arası gayet normal bişey olmaz knk
normal sıkıntı yok ama 10 derece yükselmesine neden olan şeyi merak ettim 19 ile 35 arası alıyordum birden yükseldi

normal sıkıntı yok ama 10 derece yükselmesine neden olan şeyi merak ettim 19 ile 35 arası alıyordum birden yükseldi
19 da çok düşükmüş knk o değeri nasıl alıyordun sen rusyadamı yaşıyorsun :D veya klimamı açık

Boşta 19 derece olması şaşırtıcı sanki biraz.Oda içi sıcaklık 5 derece mi?

şu şekilde kasam pencere dibinde pencereyi yukarıya doğru açık hale getiriyorum rizede bi tık soğuk yer bende hem kalorifer peteğini açınca çok sıcak oluyor hem petek yanıyor hemde cam açık o şekilde kullanıyorum bilmiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri