Ysuflix
80+ Gold
sıvıya hiç gerek yok hocam bi hava soğutma al geçalıcamda şuan monitör aldım sonra alıcam ilk işimdide sıvı soğutma 3k olan mal 4k 5k oldu
sıvıya hiç gerek yok hocam bi hava soğutma al geçalıcamda şuan monitör aldım sonra alıcam ilk işimdide sıvı soğutma 3k olan mal 4k 5k oldu
sıvı alıcam hocam denerim hem merakımda var hem görselide iyisıvıya hiç gerek yok hocam bi hava soğutma al geç
ben 120 almamki zaten 360 konusunda konuşuyodum120mm sıvı soğutma alacağınıza hiç almayın hocam paranıza yazık. Hava soğutmalar daha iyi soğutuyor 120mm lere göre
hocam dediğiniz hava soğutucuyu aldım açıkcası bu kadar fark edeceğini hiç düşünmüyordum. Bazı oyunlarda yeri geldiğinde 100 dereceye kadar çıkan işlemcim artık maks 60 dereceye çıkıyor o da çok nadir durumlarda oluyor. Boşta 40-50 çalışan işlemci şimdi 30' larda seyrediyor. Stok soğutucu gerçekten hiçbir işe yaramıyormuş bunu anlamış oldum.ID-COOLING SE-224-XTS ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-224-XTS ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
hayırlı olsun cidden aşırı fark ediyor ben ag400le 12400f kullanmıştım dediğin gibi 60ı geçmiyordu 224xt daha kaliteli bir soğutucu sıcaklıklar da güzel en iyi yanı da stok soğutucudaki gibi fan sesi duymamakhocam dediğiniz hava soğutucuyu aldım açıkcası bu kadar fark edeceğini hiç düşünmüyordum. Bazı oyunlarda yeri geldiğinde 100 dereceye kadar çıkan işlemcim artık maks 60 dereceye çıkıyor o da çok nadir durumlarda oluyor. Boşta 40-50 çalışan işlemci şimdi 30' larda seyrediyor. Stok soğutucu gerçekten hiçbir işe yaramıyormuş bunu anlamış oldum.
// YENİ DEĞERLER//
*Boşta iken
Alıntıyı görüntüle
*Oyunda iken
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam güzel seçimhocam dediğiniz hava soğutucuyu aldım açıkcası bu kadar fark edeceğini hiç düşünmüyordum. Bazı oyunlarda yeri geldiğinde 100 dereceye kadar çıkan işlemcim artık maks 60 dereceye çıkıyor o da çok nadir durumlarda oluyor. Boşta 40-50 çalışan işlemci şimdi 30' larda seyrediyor. Stok soğutucu gerçekten hiçbir işe yaramıyormuş bunu anlamış oldum.
// YENİ DEĞERLER//
*Boşta iken
Alıntıyı görüntüle
*Oyunda iken
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle