Rx6800xt nitro+ mı? Bu arada zaten 7700xt almak daha mantıklı rx6800xt almaktansa bu arada yanlış bilgi vermiş olmayayımda ne zaman kronik wattmann görsem hep sapp ekran kartlarında görüyorum tesadüfen bana hiç bir zaman güven veremedi o marka garip bir şekilde.Sadece nitro sığıyor yoksa red Devil de aklımdaydı ama olmadı.
Yok 6900 nitro+ bu arada power da yetmeyecek sanırım. 750w yada 650 w power vardı kasada. 4070 güç tüketimi az olduğu için. Hesabı yanlış yaptık..Rx6800xt nitro+ mı? Bu arada zaten 7700xt almak daha mantıklı rx6800xt almaktansa bu arada yanlış bilgi vermiş olmayayımda ne zaman kronik wattmann görsem hep sapp ekran kartlarında görüyorum tesadüfen bana hiç bir zaman güven veremedi o marka garip bir şekilde.
Vallaha her gün rx6900xt 650watt yeter mi konusu açılıyor her günü bir uyarıyla kapatıyorum bu şekilde ama ben yeter diyorumYok 6900 nitro+ bu arada power da yetmeyecek sanırım. 750w yada 650 w power vardı kasada. 4070 güç tüketimi az olduğu için. Hesabı yanlış yaptık..
13k ile 4090 bulursan alırım sana da kendime de bitane.rtx 4090 olabilir
Hocam ben sürekli forumda takılmiyorum o yüzden pek bilgim yok açıkçasıVallaha her gün rx6900xt 650watt yeter mi konusu açılıyor her günü bir uyarıyla kapatıyorum bu şekilde ama ben yeter diyorum
Değil 12400ften daha güçsüz olan r5 5600x kullanıyorum (aaa) oyunlarda rx 6800le 1080p sıfır darboğaz xt de de durum öyle arkadaşım kullanıy
Nvidia AMD fark ediyomu ona göre oneriyim13k ile 4090 bulursan alırım sana da kendime de bitane.
Yeter ya işlemcin 65 watt zaten her türlü yeter ama msi mag fsp hyper/hydro nzxt vesaire kullanıyor olman gerek13k ile 4090 bulursan alırım sana da kendime de bitane.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben sürekli forumda takılmiyorum o yüzden pek bilgim yok açıkçası
Çok fark etmiyor hocamNvidia AMD fark ediyomu ona göre oneriyim
Bu saydıkların ne hocamYeter ya işlemcin 65 watt zaten her türlü yeter ama msi mag fsp hyper/hydro nzxt vesaire kullanıyor olman gerek
Psu modelleri psu modellerin bu modellere yakın tierdeyse kullanabilirsin rx6900xtyi ama rx6900xt felaket darboğaz yapar 1080pde 2k monitörünüz olması gerek bu zorunlu.Çok fark etmiyor hocam
Bu saydıkların ne hocam![]()
Yok monitör 2k zaten ya ondan yana sıkıntı yok. Gamepower hocam 650w psuPsu modelleri psu modellerin bu modellere yakın tierdeyse kullanabilirsin rx6900xtyi ama rx6900xt felaket darboğaz yapar 1080pde 2k monitörünüz olması gerek bu zorunlu.
RX 7700xt de alabilirsin sıfır 1 2k cikipÇok fark etmiyor hocam
Bu saydıkların ne hocam![]()