asus tuf gaming rx 6800 ile kullanıyorum çok memnunumÖnerdiğiz bir modeli var mı? Üretici olarak yani
Hocam red Devil 7800 xt almayı düşünüyorum. Şu kasayı sipariş etmiştim. 0.2 mm bir fark kalıyor sorun yaratır mı?İşlemciye göre ekran kartı almak bence yanlış. Darboğaz yaparsa ne olur en kötü %20 darboğaz yapsa ekran kartını %80 kullanır. Hayır bu ekstra bir para israfı olmaz çünkü ileride işlemci düşük diye düşük alınan ekran kartını satıp daha yükseğini almak daha pahalı olacak. İleride işlemci değişince FPS de artar. Hatta bazı oyunlarda darboğaz iyice azalır yeni oyunlar fazla grafik işleme istiyor zaten.
Kartın modeli mükemmel ancak o kasa o kart için çok küçük. Ben öyle tercih etmezdim. Forge 100R'ı 1650'si olan bir arkadaşıma aldırmıştım öyle söyleyeyim.Hocam red Devil 7800 xt almayı düşünüyorum. Şu kasayı sipariş etmiştim. 0.2 mm bir fark kalıyor sorun yaratır mı?
![]()
MSI MAG Forge 100R ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Forge 100'ler çok küçük ekran kartı fanları kasanın alt tabanına çok yakın oluyor rahat hava almayabilir, RX 6600 kullanıyor arkadaşım 2-3 parmak anca giriyor o araya fanlarının olduğu alt kısma bilginiz olsun bu daha kalındır ona göre değerlendirin.
Değiştirdim hocam performax warmech aldım onunla kullanacağımKartın modeli mükemmel ancak o kasa o kart için çok küçük. Ben öyle tercih etmezdim. Forge 100R'ı 1650'si olan bir arkadaşıma aldırmıştım öyle söyleyeyim.
çok rahat kurtarır7800 XT kurtarır mı bu sistem hocam?
Sağolun hocam ama Red Devil 7800 xt'yi sabah aldım bile kargoya da verildi. Artık gelmesini bekliyorum![]()