14-15 yıllık gtx280 gta 5 de düşük ayarlarda 50fps alığını varsayarsak bi 5-7 yıl medium-high grafiklerde götürürİ5 12400F ve Rtx 3070 ikilisi 1080p’ de güncel oyunları kaç yıl oynatır?
Az değil mi ? dlss vs. işin içine girince 8-9 sene götürür diye düşünüyorum14-15 yıllık gtx280 gta 5 de düşük ayarlarda 50fps alığını varsayarsak bi 5-7 yıl medium-high grafiklerde götürür
Aynen öyle ileride 2x16 ram takarım 8 leri satarım mis gibi olur.En az 10 sene göturur, ben gt 530 ekran karti ve 2. nesil i5 ile bile 20 fps assetto corsa oynuyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HIc guncellemeden 8 9 yil göturur RAM i 32 gb yaparsin sadece.
Zaten 3070 2k icin kanka.teknolojinin gelişimine ve optimizasyonlara bağlı ama 1080P de uzun süre götürür bence 3070 karta 1080p değil de 2k yakışır bence
Arada max 3-5 fps oynuyor o fiyat farkına şuan için değmiyor. Anca indirmde 3070ti hazır sistem gelirse değerlendirebilirim.Eğer uzun vadeli düşünceniz varsa Tİ modellerini tercih edin
Bir kere alıp uzun süre değiştirmemeyi düşünüyorum.
Maalesef işler öyle yürümüyor. Windows, GPU üreticileri, Oyun üreticileri bunu önleme amacı taşır onlarca yıldan beri. Ayrıca yeni oyunlar çıktıkça gereksinim artacak. Uzun süre götürür ama güncelleme fikrini her zaman tutmanız lazım bence.Aynen öyle ileride 2x16 ram takarım 8 leri satarım mis gibi olur.
3070 2k kartı zaten ama ben 1080p 144hz monitör kullanıyorum çünkü valorant, csgo vs oynuyorum. Şuan için 2k ya geçmeyi düşünmüyorum.teknolojinin gelişimine ve optimizasyonlara bağlı ama 1080P de uzun süre götürür bence 3070 karta 1080p değil de 2k yakışır bence
Gtx 1070 6-7 sene önce çıktı ve hala güncelleme alıyor. Oyunların çoğunu da rahatlıkla oynatıyor. Ama tabii ki belli bir süre sonra kartı satıp yenisiyle değiştirmek daha mantıklı.Maalesef işler öyle yürümüyor. Windows, GPU üreticileri, Oyun üreticileri bunu önleme amacı taşır onlarca yıldan beri. Ayrıca yeni oyunlar çıktıkça gereksinim artacak. Uzun süre götürür ama güncelleme fikrini her zaman tutmanız lazım bence.