Darboğaz olurBu ikiliyi 1080 p de akıcı şekilde kullanabilirmiyim ? Darboğaz olsa bile bu darboğazın miktarı nedir?
Etkiler hocamBu akıcılığı etkilermi peki ?
Arkadaşın dediği gibi 2kda kullanırsan daha az yük biner işlemciye2k da kullanmalısın
1080p Ultra'ya çekersen darboğaz vs. olmaz. 12400F güçlü bir işlemci. 1080p'de olsa 3070Ti'ı besleyecektir.Hocam herkes farklı düşünüyor kafam karıştı
Hocam zaten stabil ultra ayarlarda kullanacağım O zaman sıkıntı olmaz diyorsunuz1080p Ultra'ya çekersen darboğaz vs. olmaz. 12400F güçlü bir işlemci. 1080p'de olsa 3070Ti'ı besleyecektir.
Assagi yukarı denk bir sistem kullanıyorum ben Bi problem yasamiyorum ancak senin kartın daha iyi bilemiyorum işin güzeli 2k da kullanmak ama hocam bilemiyorumHocam zaten stabil ultra ayarlarda kullanacağım O zaman sıkıntı olmaz diyorsunuz
Assagi yukarı denk bir sistem kullanıyorum ben Bi problem yasamiyorum ancak senin kartın daha iyi bilemiyorum işin güzeli 2k da kullanmak ama hocam bilemiyorum
Monitörüm 60 hz 1080 pdarboğaz olsa ne olacak sanki 360hz monitör kullanmadığınız sürece kafa takacak bir mesele yok