6800xt güzel olur sanki.selam arkadaşlar kasa topluyorum total de 15 16k civarı bişey istiyorum işlemciyi seçtim anakart ve ekran kartı lazım birde onnları taşıyacaz pus tavsiyersi 650 w yeter mi
15 16 k ya 6800xt li kasa imkansiz.6800xt güzel olur sanki.
he ben işlemci zaten elde var kalan para 16 bin sandım. total 16 binse zor bazı parçaları ikinci el alması lazımHocam biz size islemciye göre ekran karti öneririiz ama bu parca kalitesine göre degisir bize bir miktar söylemeniz gerekiyor örnek oalrak 7k ekran karti 2 k psu
Mesaj otomatik birleştirildi:
15 16 k ya 6800xt li kasa imkansiz.
Evet butce ayirmasi gerkeiyor örnek olarak 500 tl psu 8k ekran karti gibi.he ben işlemci zaten elde var kalan para 16 bin sandım. total 16 binse zor bazı parçaları ikinci el alması lazım
anladım kardeş markasız istemiyorum pek ondan kaliteli olsun istiyorum nvidia 1.tercihimm ona göre öneririseniz çok sevinirim ama ekran kartı 8 9k arası olabilir anakart 2k civarı geriye kalanla da diğer parçaları alıcam ama biraz esneyebilir sorun yokHocam biz size islemciye göre ekran karti öneririiz ama bu parca kalitesine göre degisir bize bir miktar söylemeniz gerekiyor örnek oalrak 7k ekran karti 2 k psu
15 16 k ya 6800xt li kasa imkansiz.
Hocam isterseniz gt530 takin farketmiyor ama 3070 ti dan sonraki kartlari takamazsiniz.Arkadaşlar bu işlemci için en düşük ekran kartı ne olmalı gtx 1660ti ile 1080p uyumlu olur mu ?
nividia 1.tercihim kardeş ona da bi bakarım ama marka olsun istiyorum biraz da kalitesiz bişey kullanmak istemiyorumSıfır Rx6700 olur
o işlemciye mi takamam 3070 tam bilmiyorum da ondan sordumHocam isterseniz gt530 takin farketmiyor ama 3070 ti dan sonraki kartlari takamazsiniz.
rx6700 fiyatına göre güçlü kartnividia 1.tercihim kardeş ona da bi bakarım ama marka olsun istiyorum biraz da kalitesiz bişey kullanmak istemiyorum
o işlemciye mi takamam 3070 tam bilmiyorum da ondan sordum
3070 ti dan sonraki kartlarda darbogaz olurnividia 1.tercihim kardeş ona da bi bakarım ama marka olsun istiyorum biraz da kalitesiz bişey kullanmak istemiyorum
o işlemciye mi takamam 3070 tam bilmiyorum da ondan sordum