5 yıl üzmezsoru başlıktadır cevaplarsanız sevinirim
ne yapsam daha fazla dayanır hocam5 yıl üzmez
bir şey yapmana gerek yok ileride yükseltme yaparsın veya şimdidende işlemciyi falan yükseltebilirsin.ne yapsam daha fazla dayanır hocam
neye yükseltiyim işlemciyibir şey yapmana gerek yok ileride yükseltme yaparsın veya şimdidende işlemciyi falan yükseltebilirsin.
Aslında bana göre yapman gereken AMD'ye geçmen çünkü LGA1700 lu bir işlemciye yükselteyim diceksin çok pahalı ama AM4'de çok güçlü işlemciler var o fiyatlara ve ek olarak 8GB vram yerine 12GB vramli falan ekran kartınada yükseltebilirsin ama zaten ekran kartı sistem ile aynı paraya gelicek sistemi satıp üstüne biraz para koyup 4070 li falan sistem alabilirsin eğer çok uzun gitsin diyor isen.neye yükseltiyim işlemciyi
bütce monitor ile birlikte max 29k musaitsen bana sistem ayarlarmısın 29kya monitor dahilAslında bana göre yapman gereken AMD'ye geçmen çünkü LGA1700 lu bir işlemciye yükselteyim diceksin çok pahalı ama AM4'de çok güçlü işlemciler var o fiyatlara ve ek olarak 8GB vram yerine 12GB vramli falan ekran kartınada yükseltebilirsin ama zaten ekran kartı sistem ile aynı paraya gelicek sistemi satıp üstüne biraz para koyup 4070 li falan sistem alabilirsin eğer çok uzun gitsin diyor isen.
Ha daha sistemi almadın mı maximum vericeğin para ne olur 29k mı?bütce monitor ile birlikte max 29k musaitsen bana sistem ayarlarmısın 29kya monitor dahil
evetHa daha sistemi almadın mı maximum vericeğin para ne olur 29k mı?
o kaç gb kanka 12 miAynı fiyata rtx3070 sistem bak
8 gbevet
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kaç gb kanka 12 mi
4060 daha iyi değilmi benim fazla bilgim yokta
https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-rtx4060ti/ geri kalan paraya monitorde alabilirsin 1 2 ekleyipte 4060ti ve 16gb vrambütce monitor ile birlikte max 29k musaitsen bana sistem ayarlarmısın 29kya monitor dahil