I5 12400F ve RTX 4060 sistem GTA 6 kaldırır mı?

Arkadaşlar selam.
  • i5 12400F
  • RTX 4060
  • 32 GB RAM
2 sene önce bilgisayar aldım masaüstü, kaldırır mı sizce? Ekran kartı 8 GB olduğu için düşünceliyim, hani kimse bilmiyor oyun nasıl olacak ne olacak saçma diyebilirsiniz ama gurmeler varsa buyurun :D
kaldırır dostum sorun yok
4060 vramdan dolayı birçok insan karta sıcak bakmıyor , ki haklılarda 8gb vram uzun ömürlü değil. bir çok insan bilgisayarı ömürlük alıyor(taş çatlasa 10 yıl)
bunun dışında dandik parça değil. bazı insanlar gibi fps takıntın yoksa uzun yıllar 60+ fps götürür oyunlarda

DLSS frame gen falan bir şekilde yolunu bulur diye düşünüyorum en azından medium ayarlarda 60 fps oynatması lazım. Belki de gücünün çok rahat yeteceği yerde VRAM yüzünden tokat yiyecek oyundan. Devasa bir açık dünya 8 gb kartlar üzülücek diye hissediyorum.

DLSS frame gen falan bir şekilde yolunu bulur diye düşünüyorum en azından medium ayarlarda 60 fps oynatması lazım. Belki de gücünün çok rahat yeteceği yerde VRAM yüzünden tokat yiyecek oyundan. Devasa bir açık dünya 8 gb kartlar üzülücek diye hissediyorum.
Nasil yani vram yerini anlayamadım gücünün rahat yeteceği yerde derken vram yüzünden niye kaybediyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Native orta ayar oynatır muhtemelen. 1080pde

Dlss ile boostlarsın.
Native ne demek

Geri