Phenoma 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 3,646 29 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #53 xDracheNx yazmış: Naptın hocam sistem tamam mı senin? Devamı için tıklayın... Evet tamamladım. Soğutucu yu alıcam daha sonra da. Toplayacam müsait olunca da.
xDracheNx yazmış: Naptın hocam sistem tamam mı senin? Devamı için tıklayın... Evet tamamladım. Soğutucu yu alıcam daha sonra da. Toplayacam müsait olunca da.
DracheN 80+ Silver Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2,432 Dahası Reaksiyon skoru 1,224 Yaş 28 İsim . 29 Ağustos 2022 #54 Phenoma yazmış: Evet tamamladım. Soğutucu yu alıcam daha sonra da. Toplayacam müsait olunca da. Devamı için tıklayın... Güzel günlerde kullan beyaz sistem adam.
Phenoma yazmış: Evet tamamladım. Soğutucu yu alıcam daha sonra da. Toplayacam müsait olunca da. Devamı için tıklayın... Güzel günlerde kullan beyaz sistem adam.
Phenoma 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 3,646 30 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #55 xDracheNx yazmış: Güzel günlerde kullan beyaz sistem adam. Devamı için tıklayın... Eyvallah. Eskiden forum aktifken olsaydı çok muhabbet olurdu da işte artık eskilerin çoğu banlandi ya da bıraktı. Aktif de değil forum.
xDracheNx yazmış: Güzel günlerde kullan beyaz sistem adam. Devamı için tıklayın... Eyvallah. Eskiden forum aktifken olsaydı çok muhabbet olurdu da işte artık eskilerin çoğu banlandi ya da bıraktı. Aktif de değil forum.
DracheN 80+ Silver Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2,432 Dahası Reaksiyon skoru 1,224 Yaş 28 İsim . 30 Ağustos 2022 #56 Phenoma yazmış: Eyvallah. Eskiden forum aktifken olsaydı çok muhabbet olurdu da işte artık eskilerin çoğu banlandi ya da bıraktı. Aktif de değil forum. Devamı için tıklayın... Technopat'te DA'da da eskiler bırakmış ya. Maalesef daha çok yeni üyeler var.
Phenoma yazmış: Eyvallah. Eskiden forum aktifken olsaydı çok muhabbet olurdu da işte artık eskilerin çoğu banlandi ya da bıraktı. Aktif de değil forum. Devamı için tıklayın... Technopat'te DA'da da eskiler bırakmış ya. Maalesef daha çok yeni üyeler var.